TCG-Torstai

Stéphane Gallay from Laconnex, Switzerland, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

 

Torstaisin Pelikryptalla pelaillaan eri keräilykorttipelejä. Sekä kevyemmin ja huvin vuoksi. Torstaisin kasuaalin pelaamisen lisäksi on tarjolla myös erilaisia turnauksia ja liigoja. Kannattaa tsekata kalenterimme, tai pelikohtaiset infosivut.

Magic The Gatheringin lisäksi meillä on useita eri keräilykorttipelejä tarjolla kuten Flesh And Blood, Yu-Gi-Oh!, Pokémon ja Lorcana. Jos sinulla on jokin peli mitä haluaisit päästä pelaamaan, ota se ihmeessä mukaasi ja esittele muille! Ja tilauksestahan voimme yrittää hankkia kiinnostuksen mukaan muitakin pelejä mitä hyllystämme ei valmiina löydy.

Lainapakkoja Kryptalla on useita eri peleihin ja niiden eri formaatteihin. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy mm. Magiciin, Yu-Gi-Ohiin, Flesh And Bloodiin, Pokémoniin ja Lorcanaan pelattavat pakat. Peleihin myös perehdytetään niin tarvittaessa.

Pelaamisen lisäksi keräilykorttiharrastukseen kuuluu nimensä mukaisesti niiden keräily. Pelaajilla onkin tapana vaihdella kortteja keskenään. Nappaa siis oma vaihturikansiosi mukaan muiden ihasteltavaksi.

Tervetuloa pelaamaan!