INFO JA AUKIOLOAJAT

PELIKRYPTA PORI

Koivulantie 13, 28360 Pori
Puhelin/Whatsapp: 0453316858
Email: pelikrypta@gmail.com

TIISTAI - TORSTAI 14-20

PERJANTAI 14-23. Kello 23 jälkeen 20€ tunti (voidaan jakaa asiakkaiden kesken).

LAUANTAI 11-15. Kello 15 jälkeen 20€ tunti (voidaan jakaa asiakkaiden kesken).

IKAMAAN PELIKRYPTA IKAALINEN

Vanha Tampereentie 15-17, 39500 Ikaalinen
Puhelin/Whatsapp: 0447170094

Email:  kauppa@ikamaa-pelit.net
Kotisivut: https://ikamaa-pelit.fi/

KESKIVIIKKO - TORSTAI 16-22

PERJANTAI 16-24

LAUANTAI 14-24

  Pelikrypta - itsenäinen täyden palvelun pelikauppa

  Pelikryptan kivijalkamyymälä sijaitsee Porissa osoitteessa Koivulantie 13. Kryptan pihassa on asiakkaille ilmainen paikoitus.

  Kryptan valikoimista löydät roolipelit, figupelit, keräilykorttipelit sekä lautapelit ja näihin liittyviä tarvikkeita. Mitä hyllystä ei löydy, Krypta pyrkii tilaamaan.

  Itsenäisen Kryptasta tekee se, että Krypta maahantuo lähes kaiken itse. Tukkuja on käytössä useita, ja niitä tulee koko ajan sopivien löytyessä lisää. Tuotteita Krypta tilaa Euroopasta, Yhdysvalloista ja mualta maailmasta.

  Kryptalla on myös verkkokauppa (olet juuri siellä), mistä löytyy suuri osa tuotevalikoimasta. Valitettavasti ei aivan kaikkea, mutta parhaimman mukaan lisäten.

  Täyden palvelun pelikaupan Kryptasta tekee pelitilat. Pöytiä on useita asiakkaiden käytössä. Tänne mahtuu useampi Warhammer-peli 4x6 jalan pöydille, mutta muutkin pelaajat ovat tervetulleita. Esimerkiksi Magic The Gathering ja muille korttipelaajille on kapeammat pöydät, ettei vastustajan kortteja tarvitse kurkkia pitkän väimatkan päähän.

  Kryptalla pääsee myös kokeilemaan pelejä pyynnöstä. Aloittelijoille demotetaan ja esitellään eri pelejä.

  Krypta järjestää viikoittain eri pelitapahtumia kuten viikottaisen Magic The Gathering illan, turnauksia eri peleille, maalaustapahtumia, lautapeli-iltoja, roolipelejä ja muuta.

  Kryptalta löytyy myös huokeaan hintaan kahvia, patukoita, limsaa, jätskiä ja suolaista naposteltavaa.

  Tule poikkeamaan ja pelailemaan. Tai vaikka istumaan kahvin tai limun ääreen ja juttelemaan peleistä!

  Pelitilaa

  Kryptalla on useita pöytiä erilaiseen pelaamiseen sekä Porissa, että Ikaalisissa. Meiltä löytyy myös laina-armeijat, -korttipakat ja -lautapelit.

  Ikamaan Pelikrypta

  Ikamaan Pelikrypta on Ikamaa Oy:n franchising yrittäjyys tutulla Pelikryptan konseptilla. Laajasti tukkuja, paljon tilattavaa, pelitilat, tapahtumat, yhteisö...