Magic The Gathering

Pelikryptalla pääsee pelaamaan Magic The Gatheringia monella eri tavalla. Voit tutustua peliin ensikertalaisena opastettuna, pelailla kavereidesi kanssa huvin vuoksi tai osallistua monenlaisiin ja eritasoisiin turnauksiin aina perjantain Friday Night Magicista (FNM) isompien turnausten karsintoihin!

Pelikryptan virallisten pelien kalenteriin pääset tutustumaan täältä, mutta käytännössä Magicia pelaillaan lähes päivittäin.

Tiistaiturnaus

Tiistaisin pelaamme vaihtelevin formaatein (yleensä Legacy, Modern, Pioneer) turnauksen kello 17 alkaen. Turnauksen hinta on 6€ ja sisältää boostereita osallistujamäärän mukaan palkintopooliin. Lisäksi pelaajat saavat valita promokortin kansiosta ja peliin lisätään myös promoja palkinnoiksi.

Tiistaiturnaukset ovat kilpailullisia. Voitonjako X-0 ja X-1 tulosten kesken voittajalle noin puolet.

Keskiviikkokomentaja

Keskiviikkoisin komentajaa klo 18-20. Osallistua voi 6€ hinnasta palkintoihin, tai ilmaiseksi mukaan pelaamisen ilosta. Kaikille osallistujille promokortti kansiosta. Osallistumismaksun maksaneiden kesken jakoon myös sijoitusten mukaan boostereita ja promoja.

Friday Night Magic

Perjantain FNM kello 17:30. Formaatteina mm. sealed, Pioneer, Modern, Legacy, jne. Osallistuminen 6€ (tai sovittaessa yhteisesti 1.5 boosteria jos kalliimmat pussit) mikä sisältää osallistujamäärän mukaan boostereita palkintopooliin.

Perjantain FNM on rennompaa. Palkintopooliin boosterit X-0 ja X-1 kesken voittajapainotteisesti. Kaikille osallistujille myös promokortti ja jaossa palkinnoiksi promoja.

Muut turnaukset

Pelikrypta järjestää myös muita turnauksia, kuten prellut, julkaisut, karsinnat, store championshipit... näistä erikseen tiedotus kalenterissa, tapahtumissa, MTG Suomessa ja sosiaalisessa mediassamme.

 

HUOM! Saadaksesi promokortin osallistumisesta sinun tulee olla Eventlink kirjautunut pelaaja turnauksen alussa. Lisätietoa Kryptalta ennen pelejä.


Tourtefouille, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons