Verkkokauppa mobiililaittella kätevästi pudotusvalikosta oikeasta yläkulmasta!

Kanta-asiakkuus

Kryptan kanta-asiakkaana saat nyt ostoksistasi etuna Kryptakreduja. Jokaisesta käyttämästäsi eurosta (poislukien toimituskulut) verkkokaupasta tai 25€ ylittävistä summista myymälästä saat yhden Kryptakredun per euro!

Kryptakredut kirjautuvat automaattisesti sähköpostiisi sidotulle asiakastilille.

Kun Kryptakreduja on kertynyt tarpeeksi asiakastilillesi, voit lunastaa ne alennuksena ostoksesta. Mitä enemmän Kryptakreduja keräät, sitä parempi alennus on!

Jos sinulla on jo tili Pelikryptan verkkokaupassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Alat saada automaattisesti etuja itsellesi. Jos haluat kanta-asiakkaaksi, voit helposti tehdä tilin Kryptan sivuilla tai käydä myymälässä pyytämässä sellaista.

Verkkokaupassa tilin voit luoda ostostesi yhteydessä tai klikkaamalla painiketta oikeassa alakulmassa. Samaisesta valikosta näet sisäänkirjautuneena nykyisen Kryptakredujen määräsi, mikä on seuraava palkkiosi ja miten niitä Kryptakreduja oikein kertyy.

Ja mikä parasta, tämä Kryptan kanta-asiakasohjelma on sinulle täysin maksuton kiitos kaikille aktiivisille ja palaaville asiakkaille. Uusille ja vanhoille. Eikä siinä vielä kaikki, Kryptalta et saa roskapostia - edes kanta-asiakkaana!

Kryptakreduilla alennuksia ja etuja

Kryptakreduja voi vaihtaa alennuksiin:

  • 200KK = 5€
  • 300KK = 10€
  • 500KK = 20€

 

 

 

Huom! Kryptakreduja voi käyttää vain myymälä- ja verkkokauppaostoksiin. Ei kuitenkaan tilauslaskuihin. Kryptakreduja ei voi käyttää muiden alennusten kanssa yhdessä.