Verkkokauppa mobiililaittella kätevästi pudotusvalikosta oikeasta yläkulmasta!

Warhammer 40.000 Liiga 2000 & 1250 pistettä

Liigan kuvake kunnioittaa edellisen 2000 pisteen liigan voittajaa Eero.

Warhammer 40.000 Kryptaliiga V alkaa 9.9. jolloin julkistuvat ensimmäiset paritukset. Ilmoittautumiset Best Coast Pairingsiin 8.9. mennessä.

V Kryptaliiga soditaan kahdessa erillisessä sarjassa. 1250 ja 2000 pisteen armeijoilla. Molemmissa on sama peliaika ja samat skenaariot, mutta niillä on oma BCP turnauksensa ja niiden sijoitukset käsitellään erikseen.

Yhden kierroksen peliaika on kaksi viikkoa.

Osallistumismaksu 10€/15€ (1250/2000) per pelaaja maksetaan ensimmäisen liigapelin yhteydessä Pelikryptalle. Osallistujille Secondary Objectives Card Pack maksun yhteydessä niin kauan kuin tavaraa riittää!

Armeijan koko 1250 tai 2000 pistettä riippuen kumpaan liigaan osallistut. Voit osallistua kumpaankin. Battleforged. Forge World ok, legends ei. 1250 pisteen liigassa listaa saa vaihtaa pelien välissä, mutta armeijan tulee pysyä samana, eli Goffit on Goffeja koko liigan. Lista pitää esittää pyydettäessä pelivastukselle.

Kryptaliigalle on yksi pöytä varattuna koko ajan (poislukien esim. isommat turnauspäivät). Jos haluat varmistaa pelillesi pöydän, ota yhteyttä. Pöytävaraus  erikseen 5€ per peli. 

Pisteet, säännöt ja skenut viimeisimmän FAQin ja Codexien mukaisesti. Koska armeijan rakennetta voi vaihtaa kesken skenaarioiden, myöskin uudet säännöt saat käyttöösi heti.

Liigan Whatsapp-ryhmä löytyy tästä linkistä. Liity sinne sopiaksesi pelisi ja keskustellaksesi liigasta. Pelit pelataan ensisijaisesti Pelikryptan tiloissa, mutta jos molemmille pelaajille sopii tasapuolisesti, pelin voi pelata myös muualla.

Haluatko jakaa kuvia someen? #pelikrypta auttaa kauppaa!

Liigan tulostauluna toimii Best Coast Pairings. Ilmoittaudu sinne. Linkki: 

 2000 pts BCP (Store Championship. Voittajalle pokaali!)

1250 pts BCP

Jos et pysty pelaamaan kierroksen peliä, anna vastustajalle luovutusvoitto. Luovutusvoiton pisteet 0-60 (tai 10-70 maalatulle armeijalle). Sovittu tasapeli on 60-60 (+10 maalatulle armeijalle).

Bye? Eli pariton määrä pelaajia. Joku muu pelaaja voi pelata sinua vastaan, muttei saa silloin extrapisteitä. Jos muuta pelaajaa korvaamaan ei löydy, bye pelaaja saa voiton (60+maalaus).

SKENUT:

  1. Conversion (22)
  2. Tide Of Conviction (31)
  3. Recover The Relics (11)
  4. Tear Down Their Icons (12)