Verkkokauppa mobiililaittella kätevästi pudotusvalikosta oikeasta yläkulmasta!

Warhammer 40.000 Liiga 500 pistettä

Warhammer 40.000 Kryptaliiga VI alkaa 28.11. jolloin julkistuvat ensimmäiset paritukset. Ilmoittautumiset ja listat Best Coast Pairingsiin 27.11. mennessä.

Yhden kierroksen peliaika on kaksi viikkoa.

Osallistumismaksu 15€ per pelaaja maksetaan ensimmäisen liigapelin yhteydessä Pelikryptalle. Osallistujille Secondary Objectives Card Pack maksun yhteydessä niin kauan kuin tavaraa riittää! Jos ostat Pelikryptan hyllystä Combat Patrol paketin, saat liigaan osallistumisen kaupan päälle!

Armeijan koko 500 pistettä. Battleforged. Forge World ok, legends ei.

Kryptaliigalle on yksi pöytä varattuna koko ajan (poislukien esim. isommat turnauspäivät). Tämän pöydän saa varata ilmaiseksi peleihin. Jos haluat varmistaa pelillesi muun pöydän pöytävaraus erikseen 5€ per peli. Varaukset tästä linkistä.

Pisteet, säännöt ja skenut viimeisimmän FAQin ja Codexien mukaisesti.

Liigapelaamisen Whatsapp-ryhmä löytyy tästä linkistä. Liity sinne sopiaksesi pelisi ja keskustellaksesi liigasta. Pelit pelataan ensisijaisesti Pelikryptan tiloissa, mutta jos molemmille pelaajille sopii tasapuolisesti, pelin voi pelata myös muualla.

Haluatko jakaa kuvia someen? #pelikrypta auttaa kauppaa!

Liigan tulostauluna toimii Best Coast Pairings. Ilmoittaudu sinne. Linkki:

https://www.bestcoastpairings.com/eventlanding/47hlgwjr 

Jos et pysty pelaamaan kierroksen peliä, anna vastustajalle luovutusvoitto. Luovutusvoiton pisteet 0-60 (tai 10-70 maalatulle armeijalle). Sovittu tasapeli on 60-60 (+10 maalatulle armeijalle).

Bye? Eli pariton määrä pelaajia. Joku muu pelaaja voi pelata sinua vastaan, muttei saa silloin extrapisteitä. Jos muuta pelaajaa korvaamaan ei löydy, bye pelaaja saa voiton (60+maalaus).

Palkinnot määritellään osallistujamäärän mukaan lahjakortteina.

SKENUT:

Warzone Nephilim Incursion

  1. RECONNAISSANCE MISSION 28.11. - 11.12.
  2. DELIVERANCE 12.12. - 1.1.
  3. CLEANSE THE LAND 2.1. - 15.1.