Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä ja katsotaan saammeko hankittua! Ilmainen toimitus kotimaassa yli 150€ ostoksille!

Warhammer 40.000 Liiga 2000 pistettä

Warhammer 40.000 Kryptaliiga VII alkaa 20.2. jolloin julkistuvat ensimmäiset paritukset. Ilmoittautumiset ja listat Best Coast Pairingsiin 18.2. mennessä. Liiga päättyy 14.5. tietämillä.

Yhden kierroksen peliaika on kolme viikkoa.

Osallistumismaksu 20€ per pelaaja maksetaan ensimmäisen liigapelin yhteydessä Pelikryptalle käteisellä.

Armeijan koko 2000 pistettä. Battleforged. Forge World ok, legends ei.

Kryptaliigalle on yksi pöytä varattuna koko ajan (poislukien esim. isommat turnauspäivät). Tämän pöydän saa varata ilmaiseksi peleihin. Jos haluat varmistaa pelillesi muun pöydän pöytävaraus erikseen 5€ per peli. Varaukset tästä linkistä.

Pisteet, säännöt ja skenut viimeisimmän FAQin ja Codexien mukaisesti. Koska liiga on tällä kertaa normaalia pidempi listaa saa vaihtaa pelien välissä. Uuden listan pitää olla valmis ennen seuraavaa paritusta. Näin estetään listan optimointi vastustajaan.

Liigapelaamisen Whatsapp-ryhmä löytyy tästä linkistä. Liity sinne sopiaksesi pelisi ja keskustellaksesi liigasta. Pelit pelataan ensisijaisesti Pelikryptan tiloissa, mutta jos molemmille pelaajille sopii tasapuolisesti, pelin voi pelata myös muualla.

Haluatko jakaa kuvia someen? #pelikrypta auttaa kauppaa!

Liigan tulostauluna toimii Best Coast Pairings. Ilmoittaudu sinne. Linkki:

BCP

Jos et pysty pelaamaan kierroksen peliä, anna vastustajalle luovutusvoitto. Luovutusvoiton pisteet 0-60 (tai 10-70 maalatulle armeijalle). Sovittu tasapeli on 60-60 (+10 maalatulle armeijalle).

Bye? Eli pariton määrä pelaajia. Joku muu pelaaja voi pelata sinua vastaan, muttei saa silloin extrapisteitä. Jos muuta pelaajaa korvaamaan ei löydy, bye pelaaja saa voiton (60+maalaus). Pelikryptalla on varapelaajat, joten bye ei pitäisi tapahtua.

Palkinnot määritellään osallistujamäärän mukaan lahjakortteina.

SKENUT:

Arks Of Omen Grand Tournament

  1. Death And Zeal
  2. Tide Of Conviction
  3. Recover The Relics
  4. Tear Down Their Icons