Warcry - Path To Glory

Luo sotajoukko ja ohjaa se taistelusta toiseen kunniaa, tuhoa tai rikkauksia jahdaten. Pelikryptalla pelataan vapaata Path To Glory kampanjaa, mihin mukaan hyppääminen on helppoa. Luo Warband ja haasta muita taisteluihin ohjaten omaa sotajoukkoasi heidän valitseman seikkailujen polun läpi.

Jokainen pelaaja voi luoda sääntöjen mukaisesti 20 soturin joukon, mutta poikkeuksena sankareita (hero) voi valita kaksi. Jokainen seuraa omaa Kunnianpolkuaan omalla hahmolomakkeellaan. Kun sotajoukko on päässyt Pathinsa loppuun, voit jatkaa samalla uutta Pathia tai ottaa toisen. Ja mikään ei estä pelaamasta useaa sotajoukkoa kerralla - jokaisellahan on oma kampanjansa.

Kampanjan säännöt löytyvät perussääntökirjan sivulta 62 alkaen osiosta "Narrative play".

Kryptalle tulostauluun merkataan voitosta 3 pistettä ja pelatusta pelistä 1 piste. Vain Kryptalla pelatut pelit voidaan pisteyttää. Viikossa voi pisteyttää kolme pelattua peliä ja ennen pelin alkua pitää päättää aikooko pisteyttää sen. Vuosineljänneksellä eniten pisteitä keränneet pelaajat palkitaan.

Palkintoja kulta, hopea ja pronssimitalit. Top 3 parhaiten maalatut äänestys kunniakirja. Paras pelaaja faktiossa äänestys. 17 ensimmäiselle akryylitokeneja ja petokortit.

#pelikryptawarcry #pelikrypta #kryptakvlt jos haluat auttaa somenäkyvyydessä!