VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Warcry - Path To Glory

Path To Glory kampanja kestää aina vuosineljänneksen.

Luo sotajoukko ja ohjaa se taistelusta toiseen kunniaa, tuhoa tai rikkauksia jahdaten. Pelikryptalla pelataan vapaata Path To Glory kampanjaa, mihin mukaan hyppääminen on helppoa. Luo Warband ja haasta muita taisteluihin ohjaten omaa sotajoukkoasi heidän valitseman seikkailujen polun läpi.

Jokainen pelaaja voi luoda sääntöjen mukaisesti 20 soturin joukon, mutta poikkeuksena sankareita (hero) voi valita kaksi. Jokainen seuraa omaa Kunnianpolkuaan omalla hahmolomakkeellaan. Kun sotajoukko on päässyt Pathinsa loppuun, voit jatkaa samalla uutta Pathia tai ottaa toisen. Ja mikään ei estä pelaamasta useaa sotajoukkoa kerralla - jokaisellahan on oma kampanjansa.

Pelikryptalta saa myös sotajoukon lainaksi mittelöihin ja pelin sääntöihin perehdytetään. Warcry on sieltä helpoimmasta ja nopeimmasta päästä!

Kampanjan säännöt löytyvät perussääntökirjan sivulta 62 alkaen osiosta "Narrative play".

Kryptalle tulostauluun merkataan voitosta 3 pistettä ja pelatusta pelistä 1 piste. Vain Kryptalla pelatut pelit voidaan pisteyttää. Viikossa voi pisteyttää kolme pelattua peliä ja ennen pelin alkua pitää päättää aikooko pisteyttää sen. Vuosineljänneksellä eniten pisteitä keränneet pelaajat palkitaan.

Palkintoja osallistumisesta!

#pelikryptawarcry #pelikrypta #kryptakvlt jos haluat auttaa somenäkyvyydessä!

Kaikkien aikojen kirjat

WARBAND PELAAJA PTS
Ironjawz Aleksi S.
Kruleboyz Jarkko S. 7
Slaanesh Jossu 22
Soulblight Gravelords Boreas 34
Iron Golems Kryptan Däni 6
Iron Golems Turo 17
Nurgle Daemons Tuomas 4
Belivingdead Khorne Bloodbound 1
Sami Corvus Cabal 3