Toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme postitusaika on 1-2 työpäivää. Toimitusaika valitusta toimitustavasta riippuen yleensä 2-5 työpäivää. Tilaustuotteissa toimitusaika on aina tapauskohtainen. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

  • Nouto myymälästä kuluton (0€)
  • Normaali postipaketti lähimpään ehdotettuun noutopisteeseen. Hinta näkyy kassalla.
  • Toimitus myös sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Verkkokaupassa tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostiin krypta.tilaukset@gmail.com. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Myyntipakkauksen tulee olla avaamaton. Ostaja vastaa palautuksesta kertyvistä toimituskuluista itse.

Tuotevirheen kohdalla palautus on aina maksuton. Ota yhteyttä krypta.tilaukset@gmail.com, sillä tuotevirheen kohdalla asian käsittely on aina tapauskohtaista.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada maksunpalautuksen vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tai oikean tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle.
  • Maksunpalautusta varten pyydämme ilmoittamaan maksutiedot (tilinumero, Paypal tai Mobilepay).

4. Noutamatta jätetty lähetys ja tilaus

Pidätämme oikeuden veloittaa noutamatta jääneen paketin käsittelystä ja lunastuksesta aiheutuneet kustannukset. Tästä syystä veloitamme 15€ maksun kattaaksemme aiheutuneet ylimääräiset kulut.

Jos asiakas haluaa paketin uudelleenlähetettäväksi, siitä veloitetaan toimituskulut.

Pidätämme oikeuden pidättää noutamatta jätetyn ostoksen kohtuullisen ajan jälkeen. Ellei asiakasta ole tavoitettu useasta viestistä huolimatta ja ellei tilausta ole noudettu kuuden kuukauden aikana se siirtyy takaisin kaupan omaisuudeksi. Ostoksen hinta pidätetään säilytys- ja käsittelykuluina.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse: pelikrypta@gmail.com

6. Tilauksen peruminen

6.1. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai tilaus on tehty. Jos tilauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivän kuluttua, mutta asiakas ei ole tuotetta vielä saanut, on myyjällä oikeus korvaukseen sopimusrikosta. Korvauksen määrä on 20% tuotteen hinnasta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Pelikryptalle

pelikrypta@gmail.com

päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tilauksen peruutuksesta ja tuotteen palautuksesta koituvat toimituskulut maksaa asiakas itse.

6.2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua palautetun tuotteen saatuamme. Suoritamme palautuksen ensisijaisesti sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Pelikryptalle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat on lähetetty takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Myös Pelikrypta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. 

7. Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Pelikryptan verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  

8. Yhteystiedot

Pelikrypta
Y-tunnus: 1755303-1

Koivulantie 13
28360 Pori

0453316858

pelikrypta@gmail.com
krypta.tilaukset@gmail.com