VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme postitusaika on 1-2 työpäivää. Toimitusaika valitusta toimitustavasta riippuen 2-5 työpäivää. Tilaustuotteissa toimitusaika on aina tapauskohtainen. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

 • Nouto myymälästä kuluton (0€)
 • Yli 150€ tilaukset toimituskuluitta kotimaahan.
 • Ärräpaketti lähimpään ehdotettuun R-Kioskiin hinta koon mukaan.
 • Normaali postipaketti lähimpään ehdotettuun noutopisteeseen hinta koon mukaan.
 • Matkahuoltotoimitus lähimpään ehdotettuun Matkahuollon toimipisteeseen hinta koon mukaan.
 • Toimitus myös sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostiin krypta.tilaukset@gmail.com. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Myyntipakkauksen tulee olla uutta avaamaton. Asiakaspalautus on maksuton.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Tuotteita saa tarkastella ja kokeilla, mutta ei käyttää. Mikäli tuotteiden arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteiden arvonalennus aina tuotteiden täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.


Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

4. Noutamatta jätetty lähetys ja tilaus

Pidätämme oikeuden veloittaa noutamatta jääneen paketin käsittelystä ja lunastuksesta aiheutuneet kustannukset. Tästä syystä veloitamme 15€ maksun kattaaksemme aiheutuneet ylimääräiset kulut.

Pidätämme oikeuden pidättää noutamatta jätetyn ostoksen kohtuullisen ajan jälkeen. Ellei asiakasta ole tavoitettu useasta viestistä huolimatta ja ellei tilausta ole noudettu kuukausien aikana se siirtyy takaisin kaupan omaisuudeksi. Ostoksen hinta pidätetään säilytys- ja käsittelykuluina.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse: pelikrypta@gmail.com

Pelikryptalla on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu myymistään tuotteista. Mikäli tuotteessa on virhe tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta heti virheen havaittuaan Pelikryptalle. 
 

6. Tilauksen peruminen

6.1. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Pelikryptalle

pelikrypta@gmail.com

päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

6.2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Pelikryptalle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat on lähetetty takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskuluista sovituissa palautustapauksissa.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Myös Pelikrypta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. 

7. Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Pelikryptan verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Checkout Finland (verkkomaksu) - tilauksesi loppusumma veloitetaan  heti tililtäsi.
 • Klarna Pilko (osamaksu) - tilauksesi loppusumma laskutetaan Klarnan toimesta. Klarnan ehdot: https://www.klarna.com/fi/ehdot/
 • Stripe (luottokorttimaksu) - tilauksesi loppusumma veloitetaan pankkitililtäsi (debit) tai luottotililtäsi (credit).
 • PayPal - tilauksesi loppusumma veloitetaan PayPal-tililtäsi, pankkitililtäsi tia näiden yhdistelmältä.

 

 

8. Yhteystiedot

Pelikrypta

Koivulantie 13
28360 Pori

0453316858

pelikrypta@gmail.com