Retailer

Tuomme maahan Archon Studion tuotteita suoraan Puolasta ilman väliäksiä. Valikoimaan kuuluu mm. lautapelejä kuten Masters Of The Universe ja Wolfenstein sekä miniatyyrejä ja maastoja Starfinderiin ja Dungeons And Lasers tuotteet.
Black Chandry Productions on Vampire-korttipelin uusintajulkaisujen sekä uusien julkaisujen takana. Pelikrypta tilaa suoraan heiltä ilman välikäsiä.
Games Workshop on tunnettu muunmuassa Warhammerista, missä Age Of Sigmar sijoittuu fantasiamaailmoihin kun taas 40.000 tulevaisuuden taisteluihin. Myöskin Middle-Earth miniatyyristrategiapeli kuuluu Games Workshopin julkaisuihin. Pelikryptalla Games Workshopin pelejä ja tuotteita on hyllymetreittäin ja tilauksia tehdään viikoittain useita! Mitä hyllystä ei löydy, tilaamme - myöskin webstore exclusivet. Ja kaikista Games Workshopin tuotteista annamme aina -10% alennuksen ohjehintaan nähden!
Oakie Doakie Dice valmistaa erilaiset nopat ja noppasetit. Valikoimasta löytyy niin kimaltelevaa, läpinäkyvää, metallista, kuin ihan tavallista yksiväristäkin. Jokaiselle jotakin! Pelikrypta voi tilata koko Oakie Doakie Dicen valikoimasta Sinulle juuri ne nopat ja setit mitä haluat - vaikka niitä ei heti hyllyssä olisikaan.
Reaper Miniatures valmistaa erilaiset muoviset ja metalliset miniatyyrit, jotka sopivat eri peleihin, tai vaikkapa dioraamoihin tai keräilyyn maalattavaksi ja koristeeksi. Reaperilta löytyy niin fantasiaa, pulp-aikaa kuin scifiäkin. Krypta tekee säännöllisesti tilauksia Reaperille, eli jos heidän valikoimassa on jotain mistä pidät ja minkä haluaisit, me tilaamme sen Sinulle!

Ultimate Guard on johtava keräilypelikorttitarvikkeiden valmistaja. Heidän valikoimaan kuuluvat korttikotelot, sleevet, kansiot, pelimatot ja muut laadukkaat tuotteet, mitkä täyttävät tarpeesi sekä pelaajana, että keräilijänä. Pelikrypta on premium jälleenmyyjä ja tilaa mitä tarvitset - vaikka niitä ei heti hyllyssä olisikaan.

Warlord Games tuo pelipöytiin niin historialliset taistelut, toisen maailmansodan kuin futuristisen scifin. Maalla, merellä ja ilmassa! Ja Warlord Gamesin Suomeen tuo tietenkin Pelikrypta. Bolt Action, Beyond The Gates Of Antares, Mythic Americas, SPQR, Pike & Shotte, Cruel Seas, Blood Red Skies, Black Powder, Warlords Of Erehwon, Project Z, Epic Battles... siinäpä mistä valita seuraava taistelu!