MTGA ESPORTS Krypta

TIEDOTUS: TÄLLÄ HETKELLÄ EI WER-SANKTIOITU, SILLÄ WIZARDS OF THE COAST ON SULKENUT PALVELUN TOISTAISEKSI. NETTIPELIT SIIS TÄYSIN KRYPTAN PITÄMIÄ JA EPÄVIRALLISIA.

Pelikrypta alkaa järjestää sosiaalisen kanssakäymisen rajoja laajentavaa Magic The Gathering Arena Esports turnauksia.

Pelialustana käytetään Magic The Gathering Arenaa (lataa tietokoneelle ja pelaa ilmaiseksi täältä). Peli kannattaa ladata ja päivittää ajoissa ennen turnauksen alkua.

Kommunikointiin käytetään Pelikryptan Discord-serveriä.

Turnausmaksu suoritetaan Pelikryptalle kassalle tai MobilePayllä (kauppiastunnus 80888) kun osallistujamäärä on todennettu.

Tapahtumalipun hinta vaihtelee, mutta esimerkiksi normaali FNM on ollut 5€ sisältäen 1,5 boosteripussia palkintopooliin per pelaaja + top 4 promopussit. Palkinnoista tarkemmin pelin ilmoituksessa ja ennen pelin alkua. Palkinnot fyysisiä boostereita liikkeestä noudettuna (tai postitettuna erikseen sovittuna).

Kryptan Discord myös MTG-pelaajalle

M:TG TABLES osiota, missä #mtg-turnausviestittely turnauskeskusteluun, #mtg-tulokset-ja-paritukset nimensä mukaisesti tulosten ilmoitteluun ja kierrosten paritukseen ja joka pelipöydälle oma äänichattinsa, missä peliparit voivat keskustella. Ennen peliä ilmoittautumiset #peliin-ilmoittsutumiset kanavalle.

Turnaus käytännössä

  1. Liity Discord-kanavalle (discord.gg/bU68YGu).
  2. Ilmoittaudu pelaajaksi #mtg-peliin-ilmoittautumiset (anna myös DCI tai nimesi, millä olet WER-systeemissä ja MTGA pelaajatunnuksesi) vähintään puoli tuntia ennen turnauksen alkua ja maksa osallistumismaksu MobilePaylla numerolle 80888 kun turnaus on varmistettu.
  3. Paritukset ilmoitetaan #mtg-tulokset-ja-paritukset kanavalla pöytänumeron kanssa. Mene pelaajan kanssa samaan "Table" äänichattiin jos molemmilla on tähän valmius. Muussa tapauksessa siirry yksityisviestittelyyn.
  4. Kun pelinne on pelattu, voittaja ilmoittaa tuloksen selkeässä muodossa kanavalle #mtg-tulokset-ja-paritus
  5. Odottakaa seuraavan kierroksen alkua ja parituksia, kohta 3.
  6. Kierrosten määrä riippuu pelaajien määrästä. 8 pelaajaa 3 kierrosta, 9+ pelaajaa 4 kierrosta jne.

MTGA PELIN ALOITUS

  • Oikeasta yläkulmasta valitse "miekkojen kuvake".
  • Valitse "Tournament Match" ja katso, että käytössä on oikea pelitapa.
  • Kirjoita vastustajasi nimi kenttään ja valitse pakka.
  • Aloita pelaaminen.

Peliaikataulu

Pelikryptan kalenterista löytyy MTGA Esports Krypta alkuisella otsikolla.

https://pelikrypta.fi/pages/tapahtumat

Ilmoittautumiset

Discordissa vähintään puoli tuntia ennen turnauksen alkua kanavalla #mtg-peliin-ilmoittautumiset (anna myös DCI tai nimesi, millä olet WER-systeemissä sekä MTGA pelaajatunnus) vähintään puoli tuntia ennen turnauksen alkua ja maksa osallistumismaksu MobilePayllä kun turnaus on varmistettu.

Ilmoita myös MTGA displaynimesi kanavalla #mtga-displaynimet.

Magic Fest Online

Koodilla PELIKRYPTA maksaessasi Krypta saa 10%  osuuden tuloja tukena Channel Fireballilta!

https://www.cfbevents.com/magicfestonline?utm_campaign=store-promotion-usa&utm_content=telling%20them%20about%20MagicFest%20Online&utm_medium=email&utm_source=3%2F24%2F20%20Stores%20for%20Promotion%20Non-USA&bxid=MxMa4S&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJwZWxpa3J5cHRhQGdtYWlsLmNvbSIsICJrbF9jb21wYW55X2lkIjogIk03REw1TSJ9