Blood Bowl

Pelikryptalla pyörii jatkuvasti kasuaali ja helposti liityttävä liiga. Liiga kestää aina kolme kuukautta (tammi-maalis, huhti-kesä jne), ja lopuksi palkitaan kovin valmentaja. Pelaaminen on maksutonta. Kryptalta saat myös joukkueen lainaksi ja peliin opastetaan. Pelihousut jalkaan ja Kryptalle pelaamaan!

Näin osallistut

  1. Kirjoita nimesi sekä joukkueesi Kryptan Blood Bowl tulostauluun.
  2. Pelaa pelejä ja merkkaa tuloksia ylös.
  3. Voit osallistua niin monella eri joukkueella kuin haluat. Mutta niiden tulokset merkataan tietysti erikseen.

Helppoa!

Tulostauluun merkitään pisteet seuraavasti:

  • TOUCHDOWN SCORES: Montako touch downia olet tehnyt pelin aikana ja liigassa yhteensä.
  • CASUALTIES CAUSED: Montako casualtia olet pelissä liigan aikana aiheuttanut yhteensä.
  • LEAGUE POINTS: Voitto 4 pistettä, tasuri 2 pistettä, häviö 1 piste.

Liigan päätyttyä nämä luvut lasketaan yhteen ja katsotaan kuka on ollut kovin valmentaja. Kovin valmentaja myös palkitaan!

Pelaaminen

Peleissä tietysti joukkueet kehittyvät. Nämä otetaan huomioon normaalisti. Halutessasi voit pelata 1.000.000 kullan aloittelijajoukkueella (merkattu asteriskilla * joukkueen nimen perään). Tällainen joukkue ei kehity, mutta saa tietysti kokeneempia joukkueita vastaan inducementit.

Muuten peli pyörii normaalien ja nykyisten sääntöjen mukaan.

Kun liiga loppuu, voit jatkaa seuraavassa liigassa nykyisellä joukkueella. Merkitse silloin joukkueen perään plussa +, että se erottuu veteraanijoukkueena. Niin usea plussa kuin joukkueen perässä on, niin monta liigaa se on tarponut. Muista näissä tapauksissa joukkueen pelaajien eläköitymiset ja muut säännöt.

Kaikkein tärkeintä on, että vastapelaajat pelaavat samojen sääntöjen mukaan, ovat ne sitten ensimmäistä edikkaa kultaiselta kahdeksankymmentäluvulta taikka uusin 2020 versio. Aina etusijalla on uusimmat säännöt, mutta jos molemmat pelaajat haluavat ja yhteisymmärryksessä suostuvat, sääntöinä voi pelata mitä tahansa.

Pidemmän jatkuvan liigan säännöistä enemmän myöhemmin ja tarpeen mukaan. Pidetään peli mukavana, nopeana ja yksinkertaisena!

Sosiaalinen media ja näkyvyys

Pistetään Porin Pelikryptan Blood Bowl pelit maailmankartalle!

Merkkaa Pelikrypta paikaksi ja #pelikrypta sekä #bloodbowlkrypta ja #bloodbowl