WH40K Tonttuliiga 2020

Warhammer 40.000 -

WH40K Tonttuliiga 2020

16.11.20 alkaa viisi kierrosta kestävä WH40k liiga. Liigamaksu on 10e. Ja se maksetaan ensimmäisen kierroksen aikana. Liigan lopussa palkitaan kaksi eniten liigapisteitä kerännyttä, sekä loppujen kesken arvotaan "lucky loser" palkinto. Palkinnot ovat Pelikryptan lahjakortteja. Ilmottautuminen kommentteihin 9.11.20 klo 23.59 mennessä.

Säännöistä ja armeijan rakennuksesta:

Liiga pelataan max 1000p armeijoilla. Käytössä on Grand Tournament 2020 mission packin (incursion) säännöt ja missionit. Liiga pelataan kokonaan samalla armeijalistalla. Armeijalistaan on merkittävä yksiköiden erikoisvarusteiden ja pistehinnan lisäksi relicit, warlord, warlord trait, mahdolliset psychic powerit sekä mahdolliset stratagem ostokset esim. yksiköiden upgradet, ekstra relicit/warlord traitit jne. Nämä valinnat ovat voimassa joka kierroksella, eikä niitä voi kierrosten välillä vaihdella.
 
Armeijalistat on palautettava 9.11.20 klo 23.59 mennessä Best Coast Pairingsiin  https://www.bestcoastpairings.com/eventlanding/j4vwxqd9?embed=false (kysy neuvoa ellei ole tuttu alusta). Listat tullaan julkaisemaan ennen ensimmäistä kierrosta (soveltuvassa paikassa, ilmoitetaan myöhemmin). Jos liigan aikana julkistetaan sääntömuutoksia tms. Niin niiden vaikutuksia mietitään tilanteen mukaan. Lähtökohtaisesti liiga pelataan 9.11.2020 mennessä julkaistuilla säännöillä. Eikä armeijalistoihin tehdä muutoksia.

Maalaus ja wysiwyg

Liigassa ei ole maalauspakkoa. Asia on huomioitu battle ready pisteissä (kts. Pisteytys). Mutta valmiit armeijat ovat yleensä noppajumalien suosiossa. Ja lisäksi valmiilla armeijalla kunnioitat myös vastustajaasi. Wysiwyg on varsinkin pääaseistuksen osalta suositeltavaa. Kaikkia mahdollisia kranaatteja jne. ei kuitenkaan tarvitse näkyä. Siististi toteutetut ja riittävän kuvaavat figut/konversiot ovat ok. Mutta keskeneräiset ja selkeät proksyt on jätettävä kotiin. Jos olet epävarma, niin kysy järjestäjältä.

Peliparit

Ensimmäisen kierroksen parit arvotaan ja tämän jälkeen paritus menee swissin mukaan. Kierrokset kestävät 2vk, paitsi kolmas kierros kestää 3vk (koska joulua ja vuodenvaihdetta). Pelaajat sopivat pelit keskenään. Jos näyttää, ettei pelaajat ehdi pelaamaan kierroksen peliä, niin silloin voi rehdisti antaa luovutusvoiton. Näin vältytään turhalta liigan venyttämiseltä. Luovutusvoitossa pelipisteet menevät voittajalle 90-0. 

Pisteytys

Pelipisteet menevät GT 2020 mission packin mukaan. Battle ready pisteet ovat käytössä. Eli kokonaan maalatusta ja basetetusta armeijasta saa joka pelissä +10p. Jolloin maksimipistemäärä on 100p/peli (luovutusvoitosta 90p). Eniten liigapisteitä kerännyt voittaa. BCP laskee liigapisteet ja tekee paritukset SWISS järjestyksessä.
 
Tasatilanteissa sijoituksen ratkaisee: 
1. Mahdollisen keskinäisen pelin tulos. 
2. Pelipisteiden yhteistulos. 
3. Arpa

Kierrokset. Mission. Aikataulu

Kierros 1. Crossfire (16.11 - 29.11.20)
Kierros 2. Forward push (30.11 - 13.12.20)
Kierros 3. Centre ground (14.12.20 - 3.1.21) 
Kierros 4. Show of force (4.1.21 - 17.1.21)
Kierros 5. Reconnaissance mission (18.1.21- 31.1.21)

Best Coast Pairings

Liigassa käytössä BCP.

Ilmoittautuminen suoraan myös Best Coast Pairings:  https://www.bestcoastpairings.com/eventlanding/j4vwxqd9?embed=false

11 comments

 • Jussi Viertola

  Mukana ollaan

 • Henrik Julin

  Mukana

 • Aapo Tiainen

  Mukana

 • Joonas Högbacka

  Mukana

 • Tapsa

  Mukana ollaan.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published