X-Wing liiga 2020 ensimmäinen vuosipuolikas + X-Wing Perjantait

Liigat, X-Wing -

X-Wing liiga 2020 ensimmäinen vuosipuolikas + X-Wing Perjantait

X-Wing perjantai

Joka perjantai kello 20:00 alkaen X-Wingin pelaajat kokoontuvat lentelemään vaihtuvin teemoin kasuaalilentelyyn tai liigataistoihin. X-Wing perjantait ovat vakio, ellei toisin sanota. Paikalla on aina tarpeeksi aluksia kiinnostuneille ohjattavaksi ja peliin pääsee tutustumaan kokeneiden pilottien opastuksella.

Jos siis Star Wars tai avaruustaistelut miniatyyrein kiinnostaa, niin tervetuloa osallistumaan!

X-Wing liiga

X-Wing liigassa pelataan viikottain Extended 200p formaattia (tai pelaajien keskinäisen sopimuksen mukaan muuta). Jokainen liigaan osallistuva voi pelata yhden sanktioidun pelin viikossa, minkä tulos merkitään liigapisteisiin. Voit pelata pelin myös liigaan osallistumattoman kanssa tai jo pelinsä pelanneen kanssa. Nämä luonnollisesti eivät saa pistettä pelistään (enää).

HUOM! Kryptan suostumuksella viikkopelin voi pelata myös muualla. Ilmoita aikomuksestasi ajoissa! Myöskin voit pelata viikkopelin jo pelannutta vastaan. Tällöin vain pelaamaton voi saada voitosta pisteet. Muutenkin peleissä koko liigan porukka ja järjestäjä koittaa olla mahdollisimman joustava, joten kannattaa olla yhteydessä erityiskikkailuissa :)

Myös välistä jääneitä liigapelejä voi jäkikäteen pelata. Jälleen Kryptalle ilmoitus. Pelin voi pelata jo pelannutta vastustajaa vastaan, jolloin vain pelaamattoman pelaajan tulos huomioidaan.

Pisteytys: Voitto: 3, osallistuminen 1.

Osallistumismaksu (maksetaan pelaajan ensimmäisen pelin yhteydessä): 15€ per 2kk sarja. (10€ menee sarjan palkintoon, 5€ käytetään sekä sarjan ylläpitokuluihin, että finaalin pitämiseen palkinnoin).

Tulokset ilmoitetaan Kryptalle perjantaisin!

Sarjat ja finaali

Liigassa pelataan 3 sarjaa, mitkä huipentuvat kolmannen sarjan jälkeen finaaliin, missä kaikkien kolmen sarjan eniten pisteitä keränneet pelaajat pelaavat kulta, hopea ja pronssipalkinnoista!

1. sarja kestää tammi-helmikuun.

2. sarja kestää maalis-huhtikuun.

3. sarja kestää touko-kesäkuun.

Joka sarjan jälkeen kaikki osallistujat ja sarjojen parhaat saavat palkinnon!

Osallistujat ja dataa

X-merkki on pelaamaton peli. Ne voi liigan aikana suorittaa myös jälkikäteen. Lisätietoa yllä leipätekstissä!

PILOTTI SARJA 1 (tammi-helmi) SARJA 2 (maalis-huhti) SARJA 3 (touko-kesä) Lopputurnaus
Liisa* 1+1+1+3+3+3+1+1=14
Turo* 3+1+3+3+1+1+3+x=15
Sami-Petteri* 3+3+3+3+3+3+3+3=24
Olli 1+1+1+1+1+1+1+1=8
Sippola* 1+3+1+3+1+3+1+x=13
Jesper 3+3+3+1+1+1+3+3=18

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published