VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.WH40K Kryptaliiga V

Posted by Kryptan Ghouli on

Viidennen liigan banneri osoittaa kunnoitusta viime liigan voittajaa, Grey Knightsiä ja Jarkko Syrjälää kohtaan.

Warhammer 40.000 Kryptaliiga V alkaa 18.3. jolloin julkistuvat ensimmäiset paritukset. Ilmoittautumiset Best Coast Pairingsiin 17.3. mennessä.

Yhden kierroksen peliaika on kaksi viikkoa.

Osallistumismaksu 10€ per pelaaja maksetaan ensimmäisen liigapelin yhteydessä Pelikryptalle.

Armeijan koko 2000 pistettä. Battleforged. Forge World ok, legends ei. Listaa saa vaihtaa pelien välissä, mutta armeijan tulee pysyä samana, eli Goffit on Goffeja koko liigan. Listä pitää esittää pyydettäessä pelivastukselle. Listoja ei tarvitse lähettää etukäteen ennen peliä.

Kryptaliigalle on yksi pöytä varattuna koko ajan (poislukien esim. isommat turnauspäivät). Jos haluat varmistaa pelillesi pöydän, pöytävarauskalenteri löytyy tämän linkin takaa. Pöytävaraus 5€.

Pisteet, säännöt ja skenut viimeisimmän FAQin ja Codexien mukaisesti. Koska armeijan rakennetta voi vaihtaa kesken skenaarioiden, myöskin uudet säännöt saat käyttöösi heti.

Liigan Whatsapp-ryhmä löytyy tästä linkistä. Liity sinne sopiaksesi pelisi ja keskustellaksesi liigasta. Pelit pelataan ensisijaisesti Pelikryptan tiloissa, mutta jos molemmille pelaajille sopii tasapuolisesti, pelin voi pelata myös muualla.

Haluatko jakaa kuvia someen? #pelikrypta auttaa kauppaa!

Liigan tulostauluna toimii Best Coast Pairings. Ilmoittaudu sinne. Linkki: 

https://www.bestcoastpairings.com/event/jbf0c910

Jos et pysty pelaamaan kierroksen peliä, anna vastustajalle luovutusvoitto. Luovutusvoiton pisteet 0-45 (tai 50 maalatulle armeijalle).

Bye? Eli pariton määrä pelaajia. Joku muu pelaaja voi pelata sinua vastaan, muttei saa silloin extrapisteitä. Jos muuta pelaajaa korvaamaan ei löydy, bye pelaaja saa voiton (89+maalaus).


SKENUT:

  1. Recover The Relics 18.3. - 31.3.
  2. Death And Zeal 1.4. - 14.4.
  3. Abandoned Sanctuaries 15.4. - 28.4.
  4. Conversion 29.4. - 12.5.

TULOKSET:

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published