VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.WH 40K Kryptaliiga VI Tuplana (1250 & 2000 pts)

Posted by Kryptan Ghouli on

Kuudensien liigojen banneri osoittaa kunnoitusta viime liigan voittajaa, Aeldaria ja Juusoa kohtaan.

Warhammer 40.000 Kryptaliiga VI alkaa 18.6. jolloin julkistuvat ensimmäiset paritukset. Ilmoittautumiset Best Coast Pairingsiin 17.6. mennessä.

Kuudes Kryptaliiga soditaan kahdessa erillisessä sarjassa. 1250 ja 2000 pisteen armeijoilla. Molemmissa on sama peliaika ja samat skenaariot, mutta niillä on oma BCP turnauksensa ja niiden sijoitukset käsitellään erikseen.

Yhden kierroksen peliaika on kaksi viikkoa.

Osallistumismaksu 10€ per pelaaja maksetaan ensimmäisen liigapelin yhteydessä Pelikryptalle.

Armeijan koko 1250 tai 2000 pistettä riippuen kumpaan liigaan osallistut. Voit osallistua kumpaankin. Battleforged. Forge World ok, legends ei. Listaa saa vaihtaa pelien välissä, mutta armeijan tulee pysyä samana, eli Goffit on Goffeja koko liigan. Lista pitää esittää pyydettäessä pelivastukselle. Listoja ei tarvitse lähettää etukäteen ennen peliä.

Kryptaliigalle on yksi pöytä varattuna koko ajan (poislukien esim. isommat turnauspäivät). Jos haluat varmistaa pelillesi pöydän, ota yhteyttä. Pöytävaraus  erikseen 5€ per peli. 

Pisteet, säännöt ja skenut viimeisimmän FAQin ja Codexien mukaisesti. Koska armeijan rakennetta voi vaihtaa kesken skenaarioiden, myöskin uudet säännöt saat käyttöösi heti.

Liigan Whatsapp-ryhmä löytyy tästä linkistä. Liity sinne sopiaksesi pelisi ja keskustellaksesi liigasta. Pelit pelataan ensisijaisesti Pelikryptan tiloissa, mutta jos molemmille pelaajille sopii tasapuolisesti, pelin voi pelata myös muualla.

Haluatko jakaa kuvia someen? #pelikrypta auttaa kauppaa!

Liigan tulostauluna toimii Best Coast Pairings. Ilmoittaudu sinne. Linkki: 

1250 PTS

 

2000 PTS (tämä on myös ITC ränkätty)

Jos et pysty pelaamaan kierroksen peliä, anna vastustajalle luovutusvoitto. Luovutusvoiton pisteet 0-60 (tai 10-70 maalatulle armeijalle).

Bye? Eli pariton määrä pelaajia. Joku muu pelaaja voi pelata sinua vastaan, muttei saa silloin extrapisteitä. Jos muuta pelaajaa korvaamaan ei löydy, bye pelaaja saa voiton (60+maalaus).


SKENUT:

  1. Death And Zeal (32) 18.6.-1.7.
  2. Recover The Relics (11) 2.7.-15.7.
  3. Secure Missing Artefacts (33) 16.7.-29.7.
  4. Conversion (22) 30.7.-12.8.

TULOKSET:

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published