Turnaus, Warhammer Champions -

Warhammer Champions: Blood And Glory Series 0

Tapahtuman virallinen sivu ja viralliset ilmoittautumiset (voit osallistua tähän Kryptalla myös ilman kirjautumista appiin):

https://www.warhammerchampions.com/events/official-events/details/207/

Averon Stormsire seisahtui hengähtämään hetkeksi tuumien, tuntuisiko vatsaa vääntävä tunne koskaan vähemmän kammottavalta mätäneviä ruumiita kohdatessa.

Monet uskovat, että ahjosta syntyneet ovat jollain tavalla vailla inhimillisyyttä, pitkän ja tuskallisen prosessin sivuvaikutus. Kiukku mikä kuristi Knight-Incantorin kurkkua vakuutti hänelle, että hänen inhimillisyys oli koskematon.

Ei ollut mitenkään tavatonta löytää jäännöksiä taisteluista paikan rakentamisen jälkeen, jotka ovat yhtä vanhoja kuin Hammerhallin sokkelomaiset viemärit.

Mutta nämä raadot ovat tuoreita. Niin tuoreita, että jopa rotat eivät ole vielä löytäneet herkullista ateriaa. Näitä ruumiita oli aluksi vähän, epäilemättä vain kaupungin kodittomia jotka olivat hakeneet suojaa taisteluilta mitkä edelleen raivosivat yläpuolella. Turvapaikkaa etsimässä, mutta löysivätkin kammottavan loppunsa.

Viime tunteina ruumiiden määrä on ollut jyrkässä nousussa. Briar Queen ja hänen aavemaiset seuraajansa ovat epäilemättä lähettyvillä, mutta syy heidän kiinnostukselle näihin kauan sitten unohdettuihin kulkuväyliin on mysteeri.

Yhtäkkiä kirkaisu sorisee jostain etäältä. Sellainen, mikä johtuu jonkun ennenaikaisesta kuolemasta.

Kääntyessään ääntä kohti Cursebreakerit valmistautuvat mihin tahansa edestä löytyy - Briar Queeniin ja hänen Thornseihin.

Mitä on Blood & Glory?

  • Blood & Glory on kuukausittainen liiga, missä pelaajat ostavat uuden Age Of Sigmar Champions -kampanjapakan pelatakseen sillä (tai jos jo omistat sellaisen, voit käyttää sitä alkuperäisen korttilistan mukaisena).
  • Ilmoittautuminen ja pelaaminen alkaa nyt! Mukaan voi hypätä missä vaiheessa tahansa kuukautta. Osallistumismaksu on 15€. Maksimipelaajamäärä on 12.
  • Pelaajat voivat pelata ketä tahansa liigassa olijaa vastaan (myös APPissa jos se sopii molemmille pelaajille ja pakanrakennussäännöt voidaan täyttää). Pelit pelataan yhdestä voitosta poikki tai paras kolmesta.
  • Voitosta saa 3 pistettä, häviöstä 1. Ilmoitetaan Pelikryptalle.
  • Samaa pelaajaa vastaan voi pelata vain yhden pelin per päivä! Pelejä voi pelata myös jälkikäteen noin viikon ajalta!
  • Jokaista kolmea hävittyä peliä kohden pelaaja voi ostaa itselleen boosterin, minkä kortteja voi käyttää pakassaan. Jos pelaat appin kautta etänä, voit silti ostaa boosterin ja saada sen kortit digisti. Ota yhteyttä Kryptaan niin asia klaarataan.

Osallistumismaksu:

https://pelikrypta.fi/products/blood-glory

Palkinnot

  • Eniten pisteitä keränneelle The Briar Queen -pelimatto
  • Jaossa 24 Organised Play -boosteria. Jokaiselle osallistujalle vähintään kaksi ja jako mahdollisimman tasapuolisesti. Mitkä ei mene tasan, arvotaan!

Vinkkejä


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published