VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.MESBG Battle Companies Turnaus

Posted by Kryptan Ghouli on

Aika: 4.12. kello 11 alkaen.

Osallistujamäärä: Korkeintaan 12

Ilmoittautuminen: Best Coast Pairings: https://www.bestcoastpairings.com/event/bbdeuvre
Varasijat kommentteihin jos ilmoittautuminen täynnä.

Keski-Maata ovat ravistelleet useat taistelut jo vuosien ajan jo moni kansa on joutunut maanpakoon. Epäilys petoksesta on kuluttanut lujia ystävyyksiä ja jokaiseen vieraaseen suhtaudutaan varoen. Mustan ruhtinaan vakoojia on kaikkialla eikä kaikkia kuiskauksia ole uskominen. Taisteluiden hajottamia partioita liikkuu erämaassa. Sinun tehtäväsi on taistella näitä partioita vastaan ja päästä pois erämaan vaaroista.

BC-säännöistä poiketen:
1. turnaus pelataan ilman karttaa ja pelejä tulee jokaiselle 4. Peliaikaa yhdelle pelille on 50 minuuttia. Pelin jälkeen on 10 minuutin Aftermath-vaihe.
2. influence-pisteitä voi käyttää ainoastaan reinforcement-heittoihin (ja boostaamaan reinforcement-heiton tulosta), ei varusteiden yms hankkimiseen. Reinforcement heitolla voi ainoastaan saada perus-taistelijan (ei cavalry) itse valitsemallaan aseella (ase pitää olla ko ryhmän reinforcement-heiton valinnoissa). Eli varsinaista D6 heittoa ei tarvita vaan voit suoraan valita valitsemistasi figuista yhden. Peliin pitää varautua kolmella tällaisella itse valitsemallaan ylimääräisellä figuurilla. Turnauksen aikana voit saada ainoastaan kolme lisäystä joukkoosi.
3. skenaarioita on vain 6 ja jokaiseen sisältyy tehtävän lisäksi metsästettävä aarre, joka lasketaan pelin lopussa ylimääräiseksi influence-pisteeksi. Skenaario arvotaan kierroksen alussa joka pöydällä erikseen. Jos kumpikin pelaaja haluaa, skenaarion voi uudelleenheittää kerran.
4. Pelit pelataan 3x3 kokoisella pöydällä. Deployment silti kirjan mukaan tai järkevästi soveltaen.

Turnauksen voittaa eniten influence pisteitä hankkinut pelaaja (reinforcement-heittoihin käytetyt pisteet eivät vähennä näitä ansaittuja influence pisteitä). Näin ollen on tärkeää merkitä ansaitut pisteet ja erikseen reinforcementtiin käytetyt pisteet.

Turnauksen hinta on 10€. Osallistumismaksut käytetään palkintoihin lahjakorttina.

2 comments


  • Vastaus Lauri Maijalalle, että linkki menee oikeaan turnaukseen. Jos siellä on cookiesit tai jotkut murustamassa selainta?

    Pelikrypta on

  • Linkki menee huhtikuun turnaukseen?

    Lauri Maijala on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published