VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Magic The Gathering Kaldheim Prellut ja Ennakkotilaukset

Posted by Kryptan Ghouli on

Riippuu sen hetkisistä koronarajoituksista miten pelit ja pelaaminen järjestyy, ovatko ne turvallisesti Kryptalla vai kotona. Näistä tiedotukset erikseen lähempänä. Mutta, aikataulu on kuitenkin seuraavanlainen.

Tapahtuman perässä koodi, millä voi ilmoittautua Appilla ennakkoon. Ensisijaisesti katsotaan ostojärjestyksessä, sitten ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • PRELLUT (SEALED) 25€
    • Perjantaina 29.1. klo 17.00 W7Z473
    • Perjantaina 29.1. klo 23:00 EQMRQN
    • Lauantaina 30.1. klo 13:00 V58M5G
  • KALDHEIM LAUNCH PARTY DRAFT 16€
    • 6.2. klo 13 2R8YZM

As play is suspended in your region, any form of in-store Prerelease play violates our policies. Breaking this or any Wizards Play Network policy can result in penalties up to and including removal from the WPN. Our continued aim is to prioritize the safety of store staff and communities.

ENNAKKOTILAUKSESSA!

Prellupakin voit ostaa ennakkoon kotiisi "kotiprelluihin" tai jos tilanne sallii epäviralliseen myymäläpelaamiseen. Hintaa on 25€ sisältäen bonuksena kaksi draft boosteria! TILAA TÄSTÄ!

 

Ennakkohintaan ennen ilmestymistä draft boosteriboksit 100€ hintaan sisältäen buy-a-box promon niin kauan kuin tavaraa riittää. Eikä hätää, vaikka inventaario menisikin ennakkomyynnissä pakkaselle, tähän hintaan toimitetaan silti ASAP ilmestymisen jälkeen. Ennakkotilauksen jälkeen boksihinta on 115€ kipale.

Boksit ennakkoon TÄSTÄ.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published