Kill Team Kampanja 2018

Kill Team, Turnaukset -

Kill Team Kampanja 2018

Pelaajalista

PELAAJA FAKTIO JOUKKUE
Krypta Skitarii Be-Bops Of Mars
Olli Niemi Heretic Astartes Fist Of Sodom
Timmy Tyranids Anonyymit Kottikärryt
Boreas Thousand Sons 9th Rubricae
Kevin Skitarii Wifi Whispers
Migi Rogue Traders Kaljakauppiaat
Olli H. T'au Hoitsut
Joonas M. Craftworld
Opa Orks Da 'ungry Gitz
Jarkko Deathwatch White Death
Jyri Astra Militarum No Hope Guerilla
Aleksi Orks Gitzbreakers
Christer Necron The Harbringers
Taneli Adeptus Astartes Sons Of Forge
Harri Harlequins Red Star Rising Guerilla

*Resurssit päivitetään aina viikon lopussa.

UUTTA! Kampanjaan voit liittyä nyt missä vaiheessa tahansa.

Liittyessäsi kampanjaan aloituksen jälkeen, aloitusresurssisi ovat yhtä suuret kuin kampanjassa pelaavien alhaisimmat. Jos liityt myöhemmin, et saa etulyöntiasemaa resursseissa, mutta pääset mukaan taisteluun.

Guerillana (katso alta) voit myös liittyä missä vaiheessa tahansa!

Kampanjan aloitus ja hinta

Tee Kill Teamisi isänpäivään mennessä ja ilmoita se Kryptalla. Kampanja alkaa 12.11.

Kampanja kestää 12 viikkoa, pelit raportoidaan heti peluun jälkeen Kryptalla tai viikottain sunnuntaina Kill Teamin Whatsapp-ryhmään. Joka viikon jaetaan viikkopalkinnot sunnuntaina ennen sulkemisaikaa (palkinnot joita ei haeta heti säilytetään Kryptalla). Kampanja siis on viikon sykleissä alkaen maanantaina ja päättyen sunnuntaina kello 17.

Kampanjaan osallistuminen maksaa 20€. Osallistumismaksun voi maksaa missä tahansa vaiheessa kampanjaa, mutta palkintoja ei voi lunastaa ennen, kuin osallistumismaksu on suoritettu. Voit osallistua kampanjaan myös ilmaiseksi Guerillana (ei voi kerätä pisteitä, mutta voi pelata normaalisti muita vastaan. Guerillat voivat silti saada noppa- ja objective-palkintoja ja voivat olla "Paras Guerilla").

Materiaali käytössä

  • Kill Team -perussäännöt (oletus ja "raamattu").
  • Rogue Trader.
  • Commanders-lisäosa.

Kryptalla on sääntökirja, maastoja ja pelilautoja lainattavaksi pelien ajaksi.

Krypta myy Kill Teamiin osallistuville myös Kill Team -paketteja laskulla 14 pv. maksuajalla!

Kill Teamit

Kill Teamin rakennus: 200 pisteellä ostetaan taistelijat rosteriin. Kamppanjan myötä rosterin koko voi kasvaa yli 200 pisteen. Rosteri voi sisältää myös Commanderin niin halutessasi. Ota kuitenkin huomioon, että Commanderia voi käyttää vastustajaa vastaan vain jos vastustajakin Commanderia haluaa käyttää.

Rosterin tulee sisältää battleforged kill teamin vähimmäisvaatimukset, eli leader ja tarpeeksi muita sotilaita. Specialisteja voi olla rosterissa enemmän kuin 3 (samaa specialistia kuitenkin vain 1) , itse tehtävässä max 3. Ajattele siis rosteria tulikohdan henkilölistana, josta valitset sotilaat tehtävää varten.

Tehtävä arvotaan perussääntökirjan "Mission Criticalista". Jotkut tehtävät voidaan vaihtaa Commander-tehtäväksi molempien pelaajien suostumuksella, ja jos molemmilla pelaajilla on Commander käytössä.

Jos molemmat pelaajat haluavat pelata tehtävän commanderien kanssa, pelataan 200 pisteen mukaan Commanders-kirjan tehtävien mukaan satunnaisesti arvottuna.

Kill Team aloittaa 8 pisteellä jokaisessa resurssissa.

Viikottaiset pelit

Jokainen pelaaja voi kuukauden aikana pelata kaksi peliä yhtä eri vastustajaa vastaan.

Guerilla-pelaajan haasteeseen on vastattava joko pelaamalla peli häntä vastaan, tai menettämällä yhden resurssipisteen niistä, mitä vähiten on.

VIIKOT 1-4: Joka viikko jos vähintään yksi pelattu peli, raporttikortti leimataan. Jokainen osallistuja saa viikottaisen Tactics-kortin käyttöönsä. PARAS KILL TEAM: Korkein resurssimäärä voittaa Pronssimitalin. Jokaisen eri faktion paras saa pronssisen faktiomerkin. OSALLISTUMISPALKINTO: Jokainen kerran viikossa raportoinut pelaaja päivittyy Veteraaniksi.
VIIKOT 5-8: Jokainen pelaaja saa uuden Tactics-kortin. Pelit raportoidaan normaalisti. PARAS KILL TEAM: Korkein resurssimäärä voittaa Hopeamitalin. Jokaisen eri faktion paras saa hopean faktiomerkin. OSALLISTUMISPALKINTO: Jokainen kerran viikossa pelannut saa noppasetin.
VIIKOT 9-12: Jokainen pelaaja saa uuden Tactics-kortin. Pelit raportoidaan normaalisti. PARAS KILL TEAM: Korkein resurssimäärä voittaa Kultamitalin. Jokaisen eri faktion paras saa kultaisen faktiomerkin. OSALLISTUMISPALKINTO: Jokainen kerran viikossa pelannut saa Objective Marker setin.

 

Whatsapp

Viimeisimmät uutiset, tulosten ilmoittaminen yms.

https://chat.whatsapp.com/Czucp0zdLO6APSDmqvYgrR

Sääntöpäivitykset

  • 15.11. Jos et pelaa viikkopeliä, sinulta laskee korkein, tai jos kaikki saman arvoisia, satunnainen resurssi kahdella pisteellä. Näin ne, jotka eivät pysty sillä hetkellä osallistumaan peleihin tai syystä tai toisesta eivät ota haasteita vastaan, eivät pysty pitämään sijoitustaan sen korkeammalla kuin aktiivisetkaan pelaajat.
  • Viikottaisesta pelihaasteesta voi kieltäytyä, jos olet pelannut jo viikkopelisi. Muuten kieltäytymiseen pitää olla pätevä syy. Tämä helpottaa Guerilla-pelaajien haastamista huomattavasti.
  • Guerilla-pelaajat eivät laske resursseja, vain vottittoja.
  • Pelien peluu ennakkoon: Voit myös pelata pelejä ennakkoon vastustajan kanssa, jolle tämä sopii. Sovi tästä myös järjestäjän Krypta kanssa, että kirjanpito pysyy ajan tasalla.
  • 18.11. Pelejä voi myös pelata "jälkikäteen", kunhan ne pelataan sen neljänviikon aikana, missä ne olisi pitänyt pelata. Eli "mitalien jaon" jälkeen ei voi pelata pelejä enää jälkikäteen edelliseen kuukauteen.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published