Blood Bowl Liiga I

Blood Bowl, Turnaukset -

Blood Bowl Liiga I

Liigan säännöt voivat muuttua tarpeen mukaan!

PÄIVITYS: JOUKKUEIDEN ILMOITUS (esim.) WHATSAPPIIN 5.6. MENNESSÄ.

Kryptan Blood Bowl -liiga alkaa kesäkuun 1. päivä. Liigaan ilmoittautuminen alkaa heti ja se tapahtuu Pelikryptalle liigamaksun muodossa joko verkkokaupasta (linkki) tai kassalla.

Vaikka liiga alkaakin jo 1. kesäkuuta jolloin paritukset tulevat julki, niin liigan virallinen aloituspelipäivä on keskiviikkona 5.6. Koko keskiviikko on pyhitetty Blood Bowlin pelaamiseen. Kryptalta saa tarpeen mukaan liigan ajaksi lainaksi joukkueen käytettäväksi Kryptalla pelattaviin peleihin. Jos haluaa uuden joukkueen tai tarvitsee muuta Blood Bowl -tuotetta, tilaus on hyvä tehdä 20.5. mennessä!

Liigassa käytössä on ensisijaisesti viimeisin sääntökirja (tai Living Rulebook 6 jos sitä ei ole saatavilla) + Almanac 2018.

Liigaan osallistumisen hinta on 5€.

Liiga kestää kesäkuun loppuun asti, ja jokainen pelaaja pelaa 4 eri peliä eri vastustajia vastaan. Peliparit arvotaan heti liigan alussa, joten pelien sopiminen on sujuvaa. Pelejä voi pelata myös kotona tai muissa tiloissa. Tulokset ilmoitetaan liigan taulukkoon Google Driveen.

Ystävällisyysottelut liigan ulkopuolella ja muita pelaajia vastaan ovat mahdollisia. Näistä ei merkata SPP, voittoja, casualteja tai muitakaan peliin vaikuttavia tekijöitä. Fan Factoria ystävyysotteluista saa kerätty. Jokainen liigaan osallistunut voi pelata 4 ystävyysottelua liigan kuluessa. Ystävyysotteluita voi pelata ainoastaan Kryptalla.

Liigan päättymisen jälkeen eniten pisteitä saanut pelaaja palkitaan (voitto = 3 pistettä, tasapeli 1, häviö 0). Myös kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Myös parhaiten maalattua joukkuetta, paras aloittelija, eniten touchdowneja ja eniten casualteja mainitaan.

Liigan jälkeen heti heinäkuun 1. alkaa II liiga. Toiseen liigaan voi osallistua samalla joukkueella, tai tuoda uuden joukkueen. Kun liiga on tarpeeksi pitkällä, pelaajat jaetaan divareihin joukkueiden GP-arvon perusteella. Tämä tapahtuu todennäköisesti 4. liigan aikana.

Blood Bowl -liiga on siis jatkuva ja kehittyvä, mihin on helppo hypätä mukaan uutena pelaajana tai uudella joukkueella, tai jatkaa samalla sotaratsulla joukkueensa kehitystä. Jos pelaajia ja innostusta riittää, liigan on tarkoitus jatkua vuoden loppuun asti.

Peleistä ja liigasta juttelet helpoiten sille tehdyssä Whatsapp-ryhmässä (korvaa kohdat [piste] merkillä . spämmibottien takia):

https://chat [piste] whatsapp [piste] com/FwLd8foqkYqDv71brb0ith

 

Osallistujalista

 • Olli (Human)
 • Spluuga (Undead- Graveyard Bouncers)
 • Harri (Dwarf - Abydoksen Jaffat)
 • Basso (Human - Bloodsacks)
 • Sarianna (Orc - Death Row)
 • Sippola (Chaos)

Peliparit

Sopikaa pelit esim. Whatsappin ryhmässä. Peliaikaa kuun loppuun asti.

 • Olli VS Sarianna, Sippola, Basso, Harri
 • Spluuga VS Harri, Basso, Sarianna, Sippola
 • Harri VS Olli, Spluuga, Basso, Sippola
 • Basso VS Sarianna, Olli, Spluuga, Harri
 • Sarianna VS Basso, Olli, Spluuga, Sippola
 • Sippola VS Olli, Spluuga, Harri, Sarianna 

Tulokset

Pitäkää kirjaa joukkueenne pelaajien Comp, TD, Int, Cas, MVP, SPP. Kryptalta saa tähän hyvät rosterit.

Ilmoittakaa tulokset Kryptalle muodossa: Voitto tai häviö tai tasapeli, sekä maalipisteet.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published