AoS: A Contest Of Might turnaus [17.6.]

Turnaus, Warhammer Age Of Sigmar -

AoS: A Contest Of Might turnaus [17.6.]

Tapahtuma-aika: 17.6.2018 kello 13:00

Osallistumismaksu: 5€

Pelaajamäärä: Max 13

Pelikierroksia: 3

Ilmoittautumiset: Alle kommentteihin

Palkinnot: Voittajalle kunniakirja ja erikoisversio Hero Arena Battleplan, kaikille osallistujille Hero Arena Battleplan

Turnaussäännöt

Aina silloin tällöin sankarit kaikista roduista osallistuvat aseelliseen kisaan matkaten kaukaa taistelukentälle näyttämään olevansa kaikkein voimakkain.

Armeijat

Taistelu käydään 13 pelaajan välillä. Jokainen pelaaja valitsee yhden HEROn, joka ei kuitenkaan ole MONSTER.

Taistelukenttä

4'x4' avoin taistelukenttä.

Asettelu

Käytetään normaalin korttipakan yhtä väriä. Jokainen pelaaja vetää pakasta yhden kortin. Korkeimman kortin nostanut (ässät isoin) asettaa ensin hahmonsa minne tahansa taistelukentälle. Loput pelaajat laskevassa järjestyksessä asettavat omat hahmonsa minne tahansa taistelukentälle, mutta 3' päähän muista.

Ensimmäinen vuoro

Jokaisella taisteluvuorolla jokainen pelaaja vetää yhden pelikortin. Pelaajat ottavat vuoron suurimmasta kortista lähtien pienimpään. Vain pelaaja jonka vuoro on, voi taistella.

Mestarin palkkio

Jokainen kerta kun sankari tappaa vastustajan hahmon, se paranee välittömästi yhden woundin. Sen lisäksi pelaaja saa yhden uusintaheiton minkä voi käyttää taistelussa yhteen noppaan.

Voitto

Pelaaja saa yhden "kallon" aina kun tappaa vihollisen. Vaikka sankarisi kuoleekin, saat silti pitää keräämäsi "kallot" (ja voit jopa edelleen voittaa!). Taistelu loppuu välittömästi kun vain yksi sankari on jäljellä ja sen sankarin pelaaja saa lisäksi "Viimeinen sankari pystyssä" boonuksen D3 kalloa.

Pelaaja, jolla taistelun jälkeen on eniten kalloja voittaa major victoryn. Jos useampi pelaaja jakaa saman kallomäärän, jokainen heistä saa minor victoryn. Poikkeuksena jos joku näistä pelaajista sai myös "Viimeinen sankari pystyssä" palkinnon, hän voittaa yksin major victoryn.

Major victoryn pistearvo on 3.
Minor victoryn pistearvo on 1.

Kolmen kierroksen jälkeen pelaaja, jolla on eniten pisteitä voittaa. Jos useampi pelaaja jakaa saman pistearvon, he taistelevat toisiaan vastaan viimeisen kerran, ja heistä viimeisenä hengissä selvinnyt voittaa koko pelin!


2 comments

  • Mikko Visanen

    Tulossa jos vain ehdin.

  • Aleksi Viro

    Tulos!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published