VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Tule pelaamaan roolipeliä Thursday 29.4.2022

Posted by Kryptan Ghouli on

Peli tarjoilee aikaluuppia, josta vapautuu vasta kun hahmon syy olla kyseisessä aikaluupissa selviää. Tämän syyn selvittäminen on pelaamisen pointti, eli se on se mitä pelissä tehdään. Sääntöjensä puolesta peli on varsin kevyt, eli paljon jää pelaajien oman osaamisen varaan. Tämä tekee pelistä yhtä aikaa helpon ja vaikean: helpon, koska säännöt on helppo oppia eivätkä tule tielle ja vaikean, jos tämän tyyppinen genre ei ole entuudestaan tuttu. Hahmoluokat ovat taiteilija, erakko ja kaksi eri tyyppistä menestyjää, eli enemmän sellaista eksistentialistista ("olen hukannut itseni") tai ihmissuhdepainotteista ("unohdin pitää huolta tärkeistä läheisistäni") peliä. Lähtökohtaisesti pelin ydin ei ole ratkaistavissa toimintakohtauksella. Hahmojen erikoiskyvyt ovat enemmän semmoisia terävien kysymysten esittämisiä, jotta muut pelaajat pääsevät valottamaan hahmonsa sisäistä elämää. Pelissä ei ole varsinaista pelinjohtajaa lainkaan, eli jokaisen osallistujan tulisi pystyä tämän tyyppistä tarinaa oman hahmonsa osalta kutomaan.

Yllä lainaus arvoisan roolipelivaikuttaja Sami Koposen ajatuksista pelistä, kun tarjosin tätä hänelle johdettavaksi Kryptalla. Sami valikoitui pelinjohtajaksi, sillä hän on erittäin kokenut erikoisempien ja taiteellisempeinkin pelien vetämisessä.

Eli, perjantaina 29.4. Sami Koposen johdolla pelataan roolipeliä Thursday Pelikryptalla. Pelaajia peliin mahtuu Samin lisäksi vielä kolme. Ilmoittaudu kommentteihin! Myös varasijat huomioidaan.

Peli alkaa kello 18, mutta tulethan ajoissa paikalle tutustumaan peliin.

Huom! Peli striimataan Kryptan kanavalla ja taltioidaan leikattuna Kryptan Youtubeen arkistointitarkoituksessa.

Thursday löytyy Pelikryptan valikoimasta 15€ hintaan.

1 comment


  • Kaks henkeä ilmottautuu

    Elias Lehti on

Leave a comment