VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Warlord Gamesille tilaus maaliskuussa

Posted by Kryptan Ghouli on

Peliin SPQR on tulossa uutta settiä, ja sitä saapuukin Pelikryptan hyllyyn komealla tarjouksella. Osta valikoimastamme boksi figuja niin saat kirjan kaupan päälle! Tämä tarjous sinkoaa ilmoille heti, kun tuotteet saapuvat hyllyyn.

Samalla tietysti otetaan täydennyksenä mm. The Army Painterin maaleja ja tarvikkeita sekä muuta hyvää tavaraa eri peleille kuten Bolt Action, Pike & Shotte, Judge Dredd ja niin edelleen.

Jos jotain mielit, voit tehdä myös tilauksen samalla kauttamme! Säästyt mahdollisilta maahantuontisäädöiltä ja alveilta ja annamme vielä noin 7% alennuksen ohjehintoihin kiitoksena.

Tilauslista ja hinnasto löytyy täältä: https://tinyurl.com/3u6w9vch

Toimi näin:

  1. Tsekkaa ylläolevasta listasta tuotteet, mitkä haluat.
  2. Lähetä tuotekoodit ja määrät (esim. 123456 kertaa 3) sähköpostiin krypta.tilaukset gmailissa otsakkeella WL TILAUS MAALISKUU. 28.3. viimeinen tilauspäivä.
  3. Saat tilausvahvistuksen ja maksulinkin yleisille maksutavoille. Jos haluat postitoimituksen (tai Ärräpaketti, tai Matkahuolto) ilmoita siitä osoitteen ja puhelinnumeron kera. Toimituskulut 6.90€ tai ilmaiset yli 150€ tilauksille.
  4. Maksa tilaus 31.3. mennessä, niin se käsitellään.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published