Warlord-games megatilaus, ja Black Powder 2E

Warlord Games -

Warlord-games megatilaus, ja Black Powder 2E

Black Powderiin ilmestyy toinen laitos, joten mikäs sen parempi hetki tehdä suuri tilaus Warlord Gamesille. Suuntaa siis firman nettisivuille, tsekkaa mitä haluat ja lähetä sähköpostia krypta.tilaukset@gmail.com. Yli 150€ tilauksiin saat -10% edun!

Tilaus lähtee eteenpäin syys-lokakuun vaihteessa ja toimitetaan saapuessa välittömästi asiakkaille tarkoitus on myös tilausmäärien mukaan ottaa tavaraa ihan hyllyyn.

Jos ihan historiallinen sodankäynti ei kiinnosta, Warlordilta saa myös modelaustarvikkeitta ja maastoja, mitkä kannattaa tsekata.

Warlord Gamesin nettisivuille löydät tästä: http://www.warlordgames.com/ Käy rauhassa valikoimaa läpi, ja pistä listaa minulle (linkkeinä tuotteisiin) tilaussähköpostiin.

Kaikki tilaukset maksetaan ennakkoon Kryptan myymälässä tai tilisiirtona. Näin Krypta varmistuu siitä, että tuotteet löytävät asiakkaansa ja hukkatilauksia ei tapahdu mikä parantaa Kryptan myymälän valikoiman vaihtuvuutta huomattavasti.

Black Powder 2E

Black Powderiin ilmestyy toinen laitos, mistä enemmän juttua Warlordin uutisissa täällä: http://www.warlordgames.com/getting-started-black-powder-2/
Mm. pelin uudistuksista pääset lukemaan linkin takaa.

Tässä muutamia kuvia fiilistelyyn:


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published