Pelikrypta - täyden palvelun pelikauppa

news

Warhammer Quest: Blackstone Fortress ennakkotilaus + jännä maalaustarjous

Daniel Neffling

 

Warhammer Quest: Blackstone Fortress on nyt ennakkotilattavissa Pelikryptalta. Tehdessäsi tilauksen 15.11. mennessä, varmistat omasi noudettavaksi myymälästä tai lähetettäväksi julkaisupäivänä. Tuon päivänkin jälkeen pelin voi tilata, jolloin se toimitetaan niin pian kuin mahdollista, mutta julkkarina sitä ei voida ihan luvata.

Pelin suositushinta on 125€, mutta aina edullinen Pelikrypta tarjoaa sen sinulle 112.50€ hintaan!

Haluatko omasi maalattuna?

Facebookista tuttu figumaalaaja Harri Hihnala yhteistyössä Pelikryptan kanssa esittää seuraavan tarjouksen, miten saat oman Blackstone Fortressisi maalattuna!

Pelikrypta on mukana tässä tempauksessa maahantuojana, joka tämän mahdollistaa ja tukee maalarin tempausta hyvällä alennuksella. Pelikryptalla on käytössä Harrin maalamia ja tekemiä maastoja ja miniatyyrejä, joten minä voin henkilökohtaisesti häntä suositella.

Harrin töitä löydät vaikka Facebookin Figuprojektien Vertaisryhmästä:

https://www.facebook.com/groups/1859502984335244/

Tämä huikea tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, niin kauan, kunnes Harrilla on tarpeeksi maalattavaa. Joten kannattaa olla nopea!

Näitä tarjouksia on tarjolla vain kolme kappaletta, eli kannattaa olla nopea omansa kanssa! Kolmannen toimitus maalattuna menee tammikuun puolelle.


Older Post Newer Post


2 comments

  • Vielä on kaksi settiä tarjolla näitä maalattavaksi.

    Krypta

  • Moi

    Saako vielä näitä maalattuna?
    //Lyrac

    Jani

Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published