VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Warhammer 40.000 julkaisupelibileet 15.8. + ennakkotilaukset

Posted by Kryptan Ghouli on

Warhammer 40.000 yhdeksäs laitos saapuu voimalla Poriin Pelikryptalle kaikkien pelaajien iloksi. Ja iloahan on luvassa, sillä julkaisupäivää 15.8. juhlistetaan pelaamalla!

Ja uutuudethan ovat nyt jo Pelikryptan verkkokaupassa ennakkotilattavissa Kryptamaisen hyvään -10% hintaan. Varaa siis jo omasi, ja valmistaudu taisteluun. Tuotteet löydät verkkokaupasta oheisesta linkistä, tai Kryptan kassalta kysymällä:

https://pelikrypta.fi/collections/tulossa-coming-soon/warhammer-40-000-9th-edition

Ja jos inventaario näyttää nollaa tai on tippunut jopa pakkaselle, ei hätää! Tuote on Kryptan varastosta loppu tai tilauksesta myyty ennakkoon pois. Mutta niille tehdään täydennystilaus viikottain, eli omasi tulet kyllä saamaan. Krypta on Games Workshopin virallinen jälleenmyyjä, ja tekee useasti viikossa tilauksia sekä täydennysten, että asiakkaiden toiveiden mukaan

Kaikki Kryptalle tulevat setit eivät ole ennakkomyynnissä, että hyllyllekin riittää kaupalle tuleville asiakkaille shoppailtavaa ja ihmeteltävää! Ennakossa myynnissä siis vain rajattu määrä todellisesta tilausmäärästä!

9th Edition julkaisupäivän pelibileet

Tämä on hyvin yksinkertaista. Kasaa armeija ja tule paikalle taistelemaan muita pelaajia vastaan! Tai jos olet uusi komentaja, tule paikalle ja ota Kryptalta laina-armeija (useita erilaisia) komentoosi! Peliin perehdytetään ja opetetaan, eli kokonaista peliäkään ei tarvitse pelata loppuun, vaan pääset ihan sille tarkoitetulla pöydällä kokeilemaan miten peli toimii.

Kaikille siis jotakin!

Ja ne jotka tuovat armeijansa näytille marssimaan voittoon tai kaatumaan tappioon, tee 500 pisteen ja/tai 1000 pisteen lista. Tämä helpottaa pelikaverin hakua paikan päällä.

Pelit alkavat kello 12 ja loppuvat kello 19.

Tuotearvonnat

Jokaisen pelin ennakkoon ostavan (joko Recruit, Elite tai Commander) kesken arvotaan ylläoleva uusi maali- ja tarvikesetti. Arvo 35€. Arvonta tapahtuu lauantaina 15.8. kello 19, eli siihen asti aikaa ostaa setti!

Jokaiselle Warhammer 40.000 pelibileeseen tulevan ja arvontalipukkeen täyttävän kesken arvotaan yksi Warhammer 40.000 Recruit Edition (arvo 40€). Arvonta suoritetaan lauantaina 15.8. kello 19.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published