VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Uusista aukioloajoista

Posted by Kryptan Ghouli on

Olikin käynyt niin, että epähuomiossa en ollut tätä aukioloaikapostausta julkaissut, pelkästään tallentanut. Mutta tässäpä se kokonaisuudessaan!

Tiistaisin ja keskiviikkoisin Krypta on auki 14-20. Perjantaisin aukaistaan kello 14 ja ollaan auki ainakin 24 asti ja tarpeen mukaan ylikin. Lauantaisin 11-16, poikkeuksena tietysti turnauspäivät, jolloin voi venyä vähän pidempäänkin.

Tässä on tullut huomattua, että hyvin harvoin tiistaisin ja keskiviikkoisin on pistetty ovia kiinni kello 19. Asiakkaat kuitenkin touhuilevat ja pelailevat täällä iltapainotteisesti koulu- ja työpäivien jälkeen, joten silloin auki ollaankin. Parempi siis olla aukioloajoilta suoraan sinne 20 asti auki - kun kuitenkin sinne asti auki aina ollaan muutenkin.

Torstait ovat olleet aina todella hiljaisia. Muutama asiakas, pari hengailijaa. Pahimmillaan torstaina ei ole tapahtunut juuri mitään ja parhaimmillaan ei mitään kummempaa mitä ei olisi voinut jonain muuna aukioloaikana toteuttaa - oli se sitten pelaamista tai ihan kassapalvelua. Päätin, että mieluummin pidän torstain etäpäivänä ja teen kotoa käsin jotain kehittävää ja mieltä virkistävää sekä työn ja vapaa-aikailun osalta.

Perjantaisin ovet ovat auki yömyöhään, sillä silloin riittää pelaajia. Perjantai-illat ovatkin aina olleet hengailua ja erilaisia pelejä ja tosi kivaa illanviettoa. Jokainen on muuten tervetullut mukaan! Täällä on kyllä seuraa, tai tuo omasi mukanasi. Tai istu nurkassa virkkaamassa tai pelaamassa Nintsikkaa. Kaikki käy.

Lauantait ovatkin hieman jännempi. Monesti kello 12 on ollut jo jonoa oven ulkopuolella asiakkaiksi tai pelaamaan. Moni haluaa päästä aikaisin liikkeelle kaupungille ostoksille tai juurikin pelailemaan, sillä yleensä lauantai-iltana on sitten muita aktiviteetteja ja ajanviettoa. Monesti lauantaina onkin viimeiset tunnit olleet aika hiljaisia. Kokeillaan siis päiväaktiviteetteja ja riehumista!

Se, mihin kelloaikaan kassatoiminta keskittyy minä tahansa päivänä on yleensä 15-18 välillä (lauantaina aikaisemmin). Ennen kolmea ja kuuden jälkeen hidastuu huomattavasti. Trendi siis lienee, että ihmiset, jotka käyvät ostoksilla käyvät aika lailla samalla, kun pääsevät töistä tai koulusta. Heti avaamisen aikoihin on satunnaisemmin nopeita ostoksia ja illalla ostokset keskittyvät lähinnä niiden asiakkaiden tekosiksi, jotka muutenkin paikan päällä jo pelaavat tai hengailevat.

Sisään ja ulos ostokset ovat myöskin illalla kuuden jälkeen satunnaisempia.

Nämä aukioloajat pyrkivät siis palvelemaan kaikkia; niitä, jotka piipahtavat Kryptalla nopeasti hakemassa tarvitsemansa tai noutamassa tilauksensa. Niitä, jotka hengailevat pelaamassa arki-iltoina tai viikonloppuina. Minua Kryptan pitäjää optimoimalla aukioloajat, luovat etätyöajat sekä vapaa-ajan.

Verkkokauppa tietysti on aina auki ja tavaraa postitellaan kun ollaan kaupalla. Eli tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Sähköposteihin ja pikaviestimiin Krypta vastailee aukioloaikoina ja aukioloaikojen ulkopuolella silloin kun sattuu digitaalisia viestintäkanavia tsekkaamaan, eli useasti päivässä silloin tällöin.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published