VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Uudistunut pelipöydänvaraus 2.0. Käytössä "I Am Game For"

Posted by Daniel Neffling on

Kryptalla on ollut kalenterina käytössä jo pitkään verkkosivusto/appi "I Am Game For", mikä on tarkoitettu pelikaupoille eri tapahtumien ja turnausten ilmoittamiseen. Aluksi eniten hyötyivät appin käyttäjät, sillä he näkivät siitä kätevästi oman suosikkipelikaupan, mutta myös määrittelemänsä lähialueen aktiviteetit. Lisäksi käyttäjät voivat itse lisätä sinne omia tapahtumiaan ja pelejään. Webbiupotuksena kalenteri on toiminut jo jonkin aikaa Kryptan sivuilla asiakkaiden nähtävissä.

Kuitenkin asiakkaiden pelipöytävaraukset ovat olleet tähän asti kömpelön Google Driven taulukon takana. Mutta siihen tulee nyt muutos, kun vihdoinkin "I Am Game For" sai verkkoselaimessa pyörivän ajanvaraussysteemin toimimaan! Krypta ottaa siis sen käyttöön, sillä enää ei vaadita appin lataamista, mikä on mielestäni ollut kynnyskysymys.

Voit käydä tsekkaamassa verkkosivun tässä välissä osoitteessa https://iamgamefor.com/ ja sen jälkeen palata pieneen tutoriaaliin, mikä alkaa seuraavaksi.

Miten varaan pöydän?

Ensin tarkista, että haluamanasi ajankohtana on tilaa. Pelikryptalla on kolme varattavaa pöytää numeroituna 1, 2 ja 3. Näin näet, että onko yhtään pöytää vapaana. Jos varauksessa ei ole pöytänumeroa, se ei vie varattavista pöydistä tilaa. Helpoiten pääset tarkistamaan kalenterista KRYPTAN SIVUILTA.

Ellet halua appia ladata (samantyylinen käyttöjärjestelmä, eli ohjeiden pitäisi päteä molempiin pienin muutoksin), suuntaa tälle sivulle https://iamgamefor.com/web missä sinua pyydetään valitsemaan kaupunki. Sehän on Pori tässä tapauksessa.

Vasemmalla puolella näet mitä tapahhtumia on Porista "radius" (eli määrittelemäsi matkan). Huomaat, että se näyttää sekä Kryptan pitämät tapahtumat, että muita tapahtumia. Yllä olevassa esimerkissä "1ksons vs tau" pelataan Kryptalla, mutta se ei tässä listassa näy (minkä takia kalenterista kannattaa varmistaa minä päivänä on mitäkin).

Kun olet Kalenterista varmistanut, että haluamanasi päivänä on pöytä vapaana, niin paina sivustolla oikeassa yläkulmassa olevaa "+"-painiketta.

Rekisteröidyttyä käyttäjäksi pääset lisäämään tapahtuman.

 • Kohtaan "NAME" kirjoita pelin kuvaus. Eli esimerkiksi mitä peliä pelataan ja kuka pelaa. Tai miksi pelataan. Vaikka "Dippin ja Dappin 40Karkelo".
 • "DATE" valitse vapaa päivämäärä. "TIME" kelloaika.
 • "LENGTH OF EVENT" merkitään tunteina. Arvioi yläkanttiin.
 • "DESCRIPTION". Ehdottomasti vaadittava ensimmäinen kohta on (vapaan) pöydän numero. Ensimmäinen pöytä on kassan vieressä, toinen keskellä, kolmas takaovella. Varmista, että samaan aikaan pöytä ei ole jo käytössä.
 • "GENRE": War on kaikki miniatyyripelit, CCG keräilykorttipelit, RPG roolipelit ja BGM lautapelit. Tämä ei nyt niin tarkkaa ole.
 • "LOCATION": Varmista, että se on Pelikrypta, jos tänne olet tulossa.
 • "ATTENDANCE": Ei tarpeellinen täyttää, ellet sitten etsi pelaajia tai säädä jotain muuta kikkailuja.

 

Pelipöytien varausmaksut ja KryptaVIP

Pelipöydän varausmaksu 5€ aukioloaikoina. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

KryptaVIPin hinta on 10€ tai 300 Kryptakredua. KryptaVIPillä ei ole varausmaksua.

KryptaVIP+ maksaa 15€ tai 400 Kryptakredua. Ei varausmaksua + ilmaiset kahvit. KryptaVIP saa myös erilaisia asiakasetuja, kuten alennuksia turnauksista ja muuta mukavaa.

KryptaVIP+ on automaattinen asiakkaille, jonka tilillä on alkavan kuukauden ensimmäisenä päivänä 1500 Kryptakredua.

Pelipöytämaksun ja KryptaVIPin voit lunastaa Pelikryptan kassalta. KryptaVIPille on oma lista, joten sinun ei pidä huolehtia sen enempää asiasta lunastuksen jälkeen.

  0 comments

  Leave a comment

  Please note, comments must be approved before they are published