VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.TCG-torstait lokakuussa

Posted by Daniel Neffling on

Torstain MtG-pelit siirtyvät tiistaille, mutta torstai on vallan mukava päivä lätkiä eri korttipelejä. Joten uutena Kryptalla alkaa TCG-torstait, joissa teemana korttipelien peluu.

Eri torstaina on eri peli ja mahdollisesti turnaus teemana, mutta Krypta kannustaa tuomaan oman suosikkikorttipelinsä ja etsimään peliseuraa, esittelemään peliä ja luomaan uusia pelituttavuuksia.

TCG:Torstain ohjelmat lokakuulle:

  • 10.10. Kryptalle tuli hyllyyn Convergence-boostereita, joten tätä peliä on ihan mahtava hetki pelailla. Jos porukka on kiinnostunut, pienimuotoinen turnaus onnistuu. Muussa tapauksessa kasuaalia pelailua ja peliin opastamista Kryptan toimesta.
  • 17.10. Transformers TCG. Constructed turnaus. 6€ sisäänpääsy. 3 kierroksen SWISS. Myös kasuaalipelailu ja peliin tutustuminen yleisessä ohjelmassa.
  • 24.10. Keyforge. Kasuaalia pelailua ja peliin opastusta koko päivän. Kello 16:45 starttaa turnaus. Jokainen pelaaja voi tuoda peliin kolme pakkaa, mistä valitsee mitä käyttää vastustajaansa vastaan. Kierrosaika 60 minsaa. Paras kolmesta. SWISS. Turnaukseen voi osallistua myös ilman osallistumismaksua (10€), mutta silloin ei pääse palkintopooliin. Sijoitukselleen kyllä voittaa rehentelyoikeuden.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published