Dungeons & Dragons RSS

Dungeons & Dragons, Roolipelit, Tapahtumat -

Viikolla 40 pelataan Dungeons & Dragonsia Baldur's Gatessa Avernuksen seikkailuissa! Pelit ovat keskiviikkona kello 15 ja lauantaina kello 17.

Read more

Dungeons & Dragons, Guild Ball, Magic The Gathering, Tapahtumat, X-Wing -

Joka päivä Magic The Gatheringia. Lisäksi Dungeons & Dragonsia, X-Wingiä ja Guild Ballia. Ja tietysti mitä juuri Sinä haluat tulla pelaamaan!

Nähdään eri pelien merkeissä!

Read more

Dungeons & Dragons, Roolipelit, Tapahtumat -

Tule pelaamaan ennakkoon seikkailua ilmestyvästä Ghosts Of Saltmarsh -seikkailukirjasta.   Voit osallistua Ravnica-kampanjan hahmollasi. Muussa tapauksessa saat valmiiksi luodun hahmon. Kaikki hahmosi keräämä kokemus ja aarteet ovat pysyviä etuja Kryptalla pelattaviin kampanjoihin ja seikkailuihin!   Pelaajia mahtuu maksimissaan 8.   Osallistuminen maksaa 2€. Tapahtuu perjantaina 24.5. kello 15:00 kestäen noin 4 tuntia.Pelinjohtajana toimii tuttu DM-Jussi

Read more

Dungeons & Dragons, Magic The Gathering, Roolipelit, Tapahtumat, Turnaus -

Ravnica Allegiance viikonloppu tarjoilee Magic The Gatheringille booster draftia upein palkinnoin sekä lauantaina ja sunnuntaina Dungeons & Dragons -roolipeliä.

Read more

Dungeons & Dragons, Roolipelit, Tapahtumat -

Ravnican kujilta on löytynyt taas vamppyyri ruumis. Kansa elää pelkojen alla joita vain harva uskaltaa kohdata yön pimeydessä. Ketä tai mikä on tämän takana? Killatkaan eivät ole poissa epäiltyjen listalta pitkään, joten killat toivovat saavansa todellisen epäillyn tai epäillyt kiinni.

Ravnica-kampanjan toinen peli pelataan 13.1. Kryptalla.

Read more