VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.News — Dungeons & Dragons

Baldur's Gate: Descent Into Avernus miniseikkailuja [VKO 40 ke ja la]

Posted by Daniel Neffling on

Viikolla 40 pelataan Dungeons & Dragonsia Baldur's Gatessa Avernuksen seikkailuissa! Pelit ovat keskiviikkona kello 15 ja lauantaina kello 17.

Read more →


Kryptan viikkouutiset - Viikko 21/2019

Posted by Daniel Neffling on

Joka päivä Magic The Gatheringia. Lisäksi Dungeons & Dragonsia, X-Wingiä ja Guild Ballia. Ja tietysti mitä juuri Sinä haluat tulla pelaamaan!

Nähdään eri pelien merkeissä!

Read more →


D&D5E: Salvage Operation (Ghosts Of Saltmarsh ennakkopelailua)

Posted by Daniel Neffling on

Tule pelaamaan ennakkoon seikkailua ilmestyvästä Ghosts Of Saltmarsh -seikkailukirjasta.   Voit osallistua Ravnica-kampanjan hahmollasi. Muussa tapauksessa saat valmiiksi luodun hahmon. Kaikki hahmosi keräämä kokemus ja aarteet ovat pysyviä etuja Kryptalla pelattaviin kampanjoihin ja seikkailuihin!   Pelaajia mahtuu maksimissaan 8.   Osallistuminen maksaa 2€. Tapahtuu perjantaina 24.5. kello 15:00 kestäen noin 4 tuntia.Pelinjohtajana toimii tuttu DM-Jussi

Read more →


Ravnica Allegiance Weekend 16.2. - 17.2.

Posted by Daniel Neffling on

Ravnica Allegiance viikonloppu tarjoilee Magic The Gatheringille booster draftia upein palkinnoin sekä lauantaina ja sunnuntaina Dungeons & Dragons -roolipeliä.

Read more →


D&D Ravnica-kampanja osa 2: Of Fangs & Claws

Posted by Daniel Neffling on

Ravnican kujilta on löytynyt taas vamppyyri ruumis. Kansa elää pelkojen alla joita vain harva uskaltaa kohdata yön pimeydessä. Ketä tai mikä on tämän takana? Killatkaan eivät ole poissa epäiltyjen listalta pitkään, joten killat toivovat saavansa todellisen epäillyn tai epäillyt kiinni.

Ravnica-kampanjan toinen peli pelataan 13.1. Kryptalla.

Read more →