VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Strike Force Viper - Peli 2: Päät purkissa

Posted by Daniel Neffling on

Aiemmin tapahtunutta...

Strike Force Viper lähetettiin tutkimaan viidakoituneeseen Etelä-Amerikkaan vanhoja natsibunkkereita, mihin on miehittynyt turkulaisia - ja niillähän on pahat mielessä. Bunkkeria vartioi helikopterin läpi leikkaava lasertykki. Sisällä oli heti vastassa dinosaurus ja sen ratsastaja. Dinosta tuli jauhelihaa, ratsastajasta perskäsinukke.

Bunkkerin sisällä taisteltiin raisiolaisia mutantteja vastaan. Kun pääpahikseksi selvisi Sound Of R.E.L.S. ja Ressu Redford, joka tappoi kaikki raskaalla konetulituksella.

Mutta kuolivatko hahmot? Eivät, sillä he virkosivat päinä lasipurkeissa!

Osallistu pakoon turkulaisesta eteläamerikkalaisesta natsipunkkerista!

Peli pidetään 27.12. kello 19 - 22. Uudet ja vanhat pelaajat tervetulleita! Hahmonluontiin menee parisen minuuttia ja säännöt oppii heti. Tärkeintä on tietää, että sinä olet parhaista parhaista paras, Strike Force Viperin jäsen ja taistelet neljännen maailmansodan jälkeisessä maailmassa pahaa vastaan.

Pelaajia otetaan 5. Ilmoittaudu alle kommentteihin tai tule paikalle kärkkymään.

Pelissä on tyhmää huumoria, joten 16 vuoden ikä tai jotain on sopivahko. Jotkut vitsit voivat olla tuhmia. Peli ei kuitenkaan ole mikään huumoripeli ja pelaajilta odotetaan tiukkaa hahmopelaamista!

Peliä vetää Kryptan Daniel.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published