VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Sarissa Precisionin maahantuonti alkaa!

Posted by Kryptan Ghouli on

Miten sen helpommin sanoisi, kuin että Pelikrypta teki sopimuksen Sarissa Precisionin kanssa ja alkaa tuoda heidän MDF-tuotteita maahan. Kryptalta on silloin tällöin satunnaisesti niitä löytynytkin, kun jossain tukussa on jotain sattunut olemaan. Mutta nyt koko Sarissa Precisionin valikoima on auki ja saatavilla!

Ensimmäinen tilaus lähtee tämän kuun viimeinen päivä, joten jos haluat jotain tähän ensitilaukseen, niin heitäppäs tuotelinkit osoitteeseen krypta.tilaukset gmailiin. Tilauksille tulee maksulinkki ja perjantaiaamuun kello 12 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään.

Tilausetuna Krypta antaa -5% Sarissa Precisionin ohjehinnoista ja toki säästyt myös tulli- ja brexitsotkuilta, kun hoidamme ne kaikki yrityksenä. Ja kuten normaalistikin, asiakastilaukset auttavat aina tuotevalikoiman syntymistä myös myymälässä kuin verkkokaupassakin. Jokainen tilaus on aina kotiinpäin meille harrastajille kotimaassa!

Ja ei se mitään, ellet nyt tähän alkutilaukseen keksi mitään, sillä Sarissa Precisionin tuotteita tulee saamaan Kryptalta jatkossa helposti, sillä tilausehdot yrityksille ovat varsin kohtuulliset.

Mitä Sarissa Precision sitten oikein myy? MDF-levystä leikattuja erilaisia maastoja ja rakennuksia, baseja, movement trayta, tokeneita ja muuta miniatyyriharrastukseen sopivaa ja soveltuvaa. Tsekkaa heidän valikoimansa heidän nettisivuilta ja lähetä Kryptalle tilauksesi!

https://sarissa-precision.com/

Tähän loppuun vielä kuvia heidän valikoimasta ja hintoja antamaan osviittaa.

 Radar Assault Scenery Set 28mm - 45.50€

Old West Horse Shoe Corner - 115.50€

Scifi Landing Pad & Dock Set - 45.90€

Movement Trayt alkaen 0.75€

Myös nämä Terrain Tile System -laatat on tosi hienoja, ja Krypta hankkii niitä ehdottomasti ensimmäisessä tilauksessa. Tällä hetkellä Kryptan pelimaastot ovat sikin sokin maastohyllyssä ja ne on suhteellisen hankala ja hidas ottaa pelihyllyyn. Varsinkin, kun isompien rakennusten seassa on pienempää pusikkosilppua ja ammuslaatikkoa. Miten kätevää onkaan tehdä näille laatoille keskenään yhteensopivia ja modulaarisia pieniä maastonpaloja mistä voi koota itsenäisen pelipöydän tai käyttää niitä osana vaikka pelimattoa ja muuta maastoa! Varsinkin pelikauppakäytössä helpottaa suuresti maastojen säilömistä ja niiden käyttöönottoa. Todellakin Kryptan juttu nämä!

Siinä onkin varmaan oleellisimmat asiat pulistu tästä. Ei muuta kuin julkaisunappia ja sitten jatkan Sarissa Precisionin nettikaupan tutkimista.

2 comments


  • Kyllä, saadaan ihan kaikki mitä Sarissa Precisionin verkkosivuilla on valikoimassa.

    Pelikrypta on

  • Saatteko myös sarissan ww2 28mm mdf malleja?

    Ville Tirronen on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published