VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Perjantain mätkyt: MTGA + Discord turnaus ja FNM At Home

Posted by Kryptan Ghouli on

Pelikrypta järjestää 27.3. perjantaina kello 17 Discordin kanssa Magic The Gathering Arenan välityksellä turnauksen. Lisää siitä voit lukea tästä:

https://pelikrypta.fi/pages/mtga-esports-krypta

Osallistuminen on helppoa, tule Discord-kanavalle huutelemaan viimeistään puoli tuntia ennen pelin alkua MTGA-tunnustasi, paritus tehdään tietokoneella ja koko turnaus käy kätevästi Discordin kautta, kun pelit pelataan Arenassa.

Tätä testattiin jo toimivaksi konseptiksi tiistaina. Ei muuta kuin mukaan pelaamaan!

FNM At Home

Arenassa pyörii perjantaisin myös FNM At Home -tapahtuma, missä 27.3. teemana on Brawl. Homma toimii yksinkertaisesti. Pelaa MTGA:n antamalla valmiilla pakalla matseja ja heitä jostain niistä screenshotti ja kiva viesti Kryptalle, niin (40 ekaa) saat Arenaan spessu sleevet!

Lähetä kuva ja kiva viestisi (mainitse myös KRYPTAN FNM AT HOME):

  • Kryptan Chilliin Chattiin Whatsappissa (saat kysymällä liittymislinkin, koska pahat venäläiset aurinkolaseja myyvät chattibotit)
  • Kryptan Discordin (linkki tämän sivuston yläpalkissa) #kuvia-sun-pelijutuista kanavalle
  • Instagramissa hästägille #pelikrypta

Koodin saat yksärillä missä ikinä jaoitkaan hauskaasi!

Ikoria: Lair Of Behemothsia ennakkoon

Huikkaan tähän väliin vielä ennakkomyynnistä seuraavalle setille. Tämä on hyvin tärkeää ja iso apu, mitä useampi ostaa tuotteet jo nyt. Näin helpotatte Kryptan rahallista sijoitusta näinkin suureen pakettiin uutuustuotteita varsinkin, kun julkaisun lippulaivaa prelluja ei voi pitää.

https://pelikrypta.fi/collections/magic-the-gathering/ikoria-lair-of-behemoths

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published