VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Pääsiäisviikon ohjelmaa

Posted by Daniel Neffling on

Keskiviikko

Keskiviikkona jatkuu Magic The Gathering Commander-liiga neljännellä ja viimeisellä pelillä kello 18:00. Jos haluat osallistua ja tämä on ensimmäinen pelisi liigassa, pelimaksu on 10€. Lisätietoja liigasta saat TÄÄLTÄ.

Pääset myös kokeilemaan Warhammer 40.000sotapeliä tulevaisuuden taistelusta. Demossa taistelevat Death Guardin mätäiset mutanttisoturit vastaan Space Marine avaruussotilaat. Peli on kohtalaisen helppo oppia ja siihen opetetaan. Yhden demon kesto 15-30 minuuttia. Rohkaisen myös muita pelaamaan Warhammeria. Jos teette pienemmät armeijat ja pelaatte puolikkailla pöydille, demon lisäksi mahtuu jopa 8 pelaajaa sotimaan! Ja sehän vasta upeaa olisi.

Torstai

Magic The Gathering standard-turnaus. 5€ sisään.

Alkaa kello 16:15

Perjantai

Perjantaina pelataan viikon toinen Magic The Gathering -turnaus modernien korttipakkojen voimin. 7€ sisään. Pääsiäisen erikoisuutena normaalien boosteripalkintojen (1,5 boosteria per osallistuja) lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Gift Packhttps://pelikrypta.fi/products/magic-the-gathering-gift-pack

Alkaa kello 17:00

Lauantai

Lauantaina onkin vähän erikoisempaa Warhammer 40.000 -turnausta tiedossa. Kaksi listaa per pelaaja, paljon pikkusotia. Lisätietoja löytyy blogista ilmoittautumisen kera. Vielä mahtuu mukaan.

https://pelikrypta.fi/blogs/news/warhammer-40-000-turnaus-iskujoukot-31-3 

Sunnuntai

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published