VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Miko pelinjohtajana: Ironclawia ja Heimoja joulukuussa

Posted by Daniel Neffling on

Joulukuussa Miko vetää kaksi erilaista roolipelisettiä.

Lauantai 7.12. Ironclaw kello 14-22

Pienen kylän elämä muuttuu radikaalisti kun aavalta mereltä saapuu tuntemattoman valtion laiva ja näiden uusien olentojen kanssa elo on aloitettava jotenkin. Peli tulee painottumaan narratiiviseen kanssakäyntiin. Maailma on avoin, äänekäs ja värikäs.

Peliin on helppo hypätä mukaan ja hahmot on mahdollista luoda pelin aluksi omikseen. Sinun ei tarvitse osata pelata tai tuoda omia tarvikkeita (nopat, kynät, paperi...) pelataksesi mukana.

Peli käyttää noppapool-mekaniikkaa d4-d12. Mekaniikasta pelissä sitten lisää.

(Kryptahuom: Peli sopii myös turreille!)

Perjantai 20.12. Heimot kello 14-22

Hemot on suomalainen Ironspinen julkaisema low-scifi -roolipeli, jossa seikkailijat ovat yleensä rankan kastijaon pohjimmaisimpia kansalaisia. Pelaajat joutuvat seikkailemaan kaupungin viemäriverkossa etsiessään edes pienintä mahdollisuutta selviytyä. Kaupunkien viemärijärjestelmät eivät kuitenkaan ole autioita ja siellä oleva elämä tekee itsensä tutuksi hyvinkin nopeasti.

Peli käyttää d10-mekaniikkaa pohjana. Pelaajat eivät tarvitse mukaansa kuin avoimen mielen ja peli-intoa. Soveltuu vasta-alkajillekin!

Hahmot ovat puolivalmiita, mutta niihin voi tehdä haluttuja muutoksia ennen peliä.

Pelin aiheet voivat olla raskaampia ja pelin kuvituksessa on lievää pornograafista sisältöä (ei Kryptan määrittelemä). Pelinjohtaja Miko ei suosittele peliä alle 16-vuotiaille.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published