KESÄN HURJAT TARJOUKSET! KLIKKAA TÄSTÄ!

news

Maksa shoppailusi, turnauksesi tai muut ostoksesi ennakkoon - tiedä mihin rahat menevät!

Daniel Neffling

Tags Uutiset

Asiakkaita ja heidän mielenkiinnon kohteita ja tarpeita palvellen Krypta on lanseerannut kaksi kohdennettua lahjakorttia:

  • Gift Card - Magic The Gatheringin tuotot käytetään ainoastaan boosterilaatikoiden ja korttisleevejen nopeisiin täydennystilauksiin.
  • Gift Card - Citadelin tuotot käytetään ainoastaan Citadelin nopeisiin maalitäydennystilauksiin.
  • Gift Card Magic The Gatheringin ja Citadelin minimisumma on 25€, eli niistä saa aina Kryptakredut!

Esimerkiksi jos pelaat Magic The Gatheringia, haluat varmasti, että sinun käyttämäsi rahat käytetään niihin tuotteisiin. Ostamalla MTG suunnatun lahjakortin varmistat, että minä sijoitan sinun tänne käyttämääsi rahaa juuri niihin tuotteisiin, minkä takia todennäköisesti rahaa tänne käytät. Ja bonuksena suuremmista ostoksista ansaitsemasi Kryptakredut voit vaihtaa vaikkapa FNM-osallistumisiin!

Sama koskee tietysti toisen suositun pelin, Warhammerin asiakkaita. Pari maalipurkkia ei Kryptakreduja vielä kerrytä, mutta kun ostat Citadelin lahjakortin, saat Kryptakreduja, ostoksesi tuotot menevät Citadel-maalihyllyyn ja voit käyttää lahjakortin kuitenkin haluamiisi tuotteisiin. Ja ansaituilla Kryptakreduilla voit maksaa vaikkapa pelipöytävarauksesi!

Nämä kaksi tuotetta helpottavat myös varsinkin MtG-pelaajien kassa-asiointia peli-illoissa. Kun sinulla on QR-koodillinen Gift Card (joko itselläsi tai minulla "piipattavana"), et joudu illan mittaa jokaista pussiostosta, patukaa tai limua maksamaan erikseen. Olet ne maksanut jo ennakkoon!

____________________________________________

Pelikryptan käyttöönottamat Kryptakredut voi vaihtaa alennusten lisäksi myös esimerkiksi pelipöytävarauksiin tai Magic The Gathering Friday Night Magic osallistumiseen. Kryptakreduista ja niiden kertymisestä pääset lukemaan enemmänTÄÄLTÄ.

 


Older Post Newer Post


Leave a Comment

Please note, comments must be approved before they are published