VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Maastotalkoot

Posted by Daniel Neffling on

AJANKOHTA: Lauantaina 2.2. ja sunnuntaina 3.2. Koko päivät.

Kryptalla pelaillaan paljon myös miniatyyripelejä. Maastot ovat kovassa käytössä, joten osa niistä tarvitsee huoltoa. Samaten uusille maastoille on aina tarvetta, ainakin suurempia keskikentän näkökentän estäjiä on toivottu. Mutta myös pienemmät, yksityiskohtaisemmat ja hauskemmatkin käyvät.

Maastotalkoiden tarkoitus on meidän pelaajien tehdä meille pelaajille pelikäyttöön materiaalia. Kryptan ei aio hyötyä suoraan kaupallisesti maastoista esimerkiksi niitä myymällä. Maastotalkoiden maastot tulevat täysin asiakkaiden vapaaseen käyttöön Kryptan tiloissa.

Suurimmaksi osaksi käyttöä on 28/32mm koille, joten noihin Krypta panostaa.

Eri teemoja mille on käyttöä:

  • Warhammer 40.000, eli synkempää tulevaisuutta
  • Kill Team/Necromunda, synkempää tulevaisuutta, mutta enemmän tasoja ja yksityiskohtia kuten rakennuksia, sähkökaappeja, tynnyrikasoja jne.
  • Warhammer Age Of Sigmar, sankarifantasiaa, missä taikuus läsnä. Tähän käy myös kesympi fantasia, eli kalliot, kukkulat, metsät, tornit, majatalot.
  • Historiallinen/WW2. Bolt Action on nousussa, joten kaikki historiallinen ja realistisempi. Pellot, aidat, kukkulat, rakennukset...
  • Star Wars Legion. Star Wars -universumiin sopivaa maastoa.

Yllä oleva lista ei ole vaatimus, vaan inspiraatioksi ja ehdotukseksi, minkälaisia maastoja Kryptalla eniten käytetään.

Maastonrakentajat saavat virvokkeita ja pikkupurtavaa. Kryptalla on myös eri tarvikkeita ja materiaaleja, mitä luonnollisesti saa käyttää.

Maastotalkoot sopivat sinulle, joka:

  • Kaipaat Kryptalle uusia ja monipuolisempia maastoja ja olet itse valmis osallistumaan niiden tekoon.
  • Tykkäät askarrella paskarrella aina ja joka paikassa.
  • Olet kiinnostunut maastojen teosta ja haluat oppia ja saada vinkkejä niiden tekemiseen yksinkertaisista välineistä ja tarvikkeista.
  • Et keksi parempaakaan tekemistä lauantaille, tykkäät jutella ja juoda kahvia ja viettää aikaa pelaajien kesken porukassa.

Jos et keksi mitä haluat tehdä, tai haluat vain aivotonta toimintaa, niin ilmesty paikalle ja sinut ohjataan hommiin!

Maastotalkoot pidetään helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Kelloaikaa ei ole, vaan molemmat päivät kokonaisuudessaan on pyhitetty askartelulle. Jos jonkun pitää kuivua, niin sitä voi jatkaa lauantaina. Itse, tai joku muu.

Kryptalle voit säilöä myös omia maastojasi, jos Krypta niitä saa käyttää. Kannattaa ottaa huomioon, että käyttöaste on kova, joten ne tulevat vaurioitumaan enemmän tai vähemmän. Jos haluat kaappitilaa, muttet halua riskeerata maastojen hajoamista, niin tämä ei ole sinulle oikea vaihtoehto!

Lisätietoja? Keskustele alla kommenteissa!

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published