VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - vko 15/2019

Posted by Daniel Neffling on

Magic The Gathering -tarjonta

Keskiviikkona Commander-liiga jatkuu kello 18:00. Tällä viikolla on kuukauden toinen peli neljästä, eli mukaan pääsee vielä varsin hyvin.

Torstaina pelataan Moderinia kello 16:45, hintaa 5€ sisään.

Perjantaina on tarjolla Ravnica Allegiance booster draft, alkaen 16:45. Hintaa draftille on 16€.

Prellulippuja on vielä tarjolla War Of The Sparksiin. Yöprellut järjestetään 27.4. kymmentä yli 00 ja päiväprellut on klo 14. Osta omasi ennakkoon.

Ostamalla vaikutat valikoimaan

Magic The Gathering -boosterit, korttisleevet ja Citadelin maalit ovat vaihtuvinta tavaraa hyllyssä. Siksi olen ottanut huomioon seikkoja, miten niiden hyllypysyvyys saataisiin maksimoitua.

Ostamalla itsellesi lahjakortin (eli ennakkoon käyttövaraa Kryptalle) saat omalta osaltasi nopeutettua yllä mainittujen tuotteiden tilausprosessia. Lisää tietoa aiheesta täältä:

https://pelikrypta.fi/blogs/news/maksa-shoppailusi-turnauksesi-tai-muut-ostoksesi-ennakkoon-tieda-mihin-rahat-menevat

X-Wingiä joka perjantai!

Turolla oli ajatus, että X-Wingiä voitaisiin pelata Kryptalla joka perjantai klo 20:00 alkaen - ja tämähän sopii paremmin kuin hyvin! Ensimmäinen X-Wing perjantai onkin tänä perjantaina, ja sen kunniaksi koko tämän viikon X-Wing Core Set 2nd Edition lähtee -20% alennuksella (hinta laskettu valmiiksi tuotteeseen).

X-Wing perjantaina veteraanit pääsevät hiomaan taitojaan ja aloittelijat kokeilemaan mistä on kyse.

X-Wing perjantaint on buukattu toukokuun loppuun asti jo nyt.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published