VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 6/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Kryptan viikko-ohjelmaa on nyt hienosäädetty testailun ja kokemuksen perusteella. Tässä pähkinänkuoressa, mihin eri päivinä on keskitytty. Luonnollisesti tilaa on pelata ja harrastaa mitä tahansa viikko-ohjelmasta huolimatta!

  • Tiistain Magic The Gathering -turnauksen kello 17 vaihtelevin formaatein. Ennakkoon ilmoitetusti myös roolipeliä vapaalla osallistumisella.
  • Keskiviikkoina MtG Commander -kasuaaliturnauksia alkaen kello 18. Niille on oma kuukausittainen blogauksensa. Myös lautapelaamiseen keskitytään, ja joka keskiviikko on viikon peli, mitä pääsee pelaamaan! Myöskin Kryptan lainapelihyllystä voi pelata mitä tahansa, tai voit tuoda oman suosikkisikin peluutettavaksi.
  • Torstaina koko päivän Warhammeria. Vaikka minä tahansa päivänä voi pelata mitä tahansa, tämä on se päivä, kun peliä pääsee näkemään parhaiten ja siihen pääsee tutustumaan helpoiten! Torstaisin pelataan myös eri keräilykorttipelejä ennakkoon ilmoitetusti kasuaalisti ja turnauksin.
  • Perjantaina Bolt Actionia. Peliin pääsee tutustumaan niin halutessaan. Friday Night Magicia aina kello 17 vaihtelevin formaatein. Illan kruunaa X-Wing, missä viikottainen liiga, mutta kasuaalilentäjätkin ovat enemmän kuin tervetulleita.
  • Lauantait on pyhitetty eri pelien turnauksille ja ohjatulle pelaamiselle. Illemmalla myös figuilu kuten maalailu on rock. Ghoulikerho kerääntyy viettämään iltaa jutellen, pelaten, maalaten ja herkutellen. Tule sinäkin!

Tiistaina

MtG Pioneer -turnaus kello 17. Tapahtumalipun hinta 5€. 1.5 pussia per pelaaja palkintopooliin. Jokaiselle random promofoili!

Keskiviikkona

MtG Commander -kasuaaliturnaus kello 18. Tapahtumalipun hinta 5€ tai ilmainen osallistuminen pelaamaan. Tapahtumalipun lunastaneista pelaajista pöydän paras palkitaan!

Lautapelinä klassisen hauskaa Dale Of Merchantsia!

Torstaina 

Warhammeria! Neljä pöytää sitä ihteään sotimista + esittelypelinä Blood Bowl.

TCG-pelinä Transformers. Turnaus kello 17 turbo sealed. Tapahtumalipun hinta 10€.

Perjantaina

FNM Modern kello 17 alkaen. Hintaa 5€ sisään. Top 4 promopussit, muuten 1,5 pussia per pelaaja pooliin.

X-Wingiä jälleen kello 20 alkaen. Tervetuloa sekä liigailemaan, että kasuaalilentelemään, että tutustumaan peliin.

Lauantaina

Maasto-, figuilu- ja askartelupaja. Eli kaikenlainen askartelu ja värkkäily on in! Tuo omat projektisi tai hae inspiraatiota ja neuvoa.

Bolt Actionia koko päivän.

Illalla kello 18 alkaa tarinallinen kolmen pelin Bolt Action minikampanja Firefight-säännöillä. Tästä lisää infoa viikon aikana.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published