VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 51 ja 52/2019

Posted by Daniel Neffling on

Tällä viikolla on seuraavanlaista ohjelmaa tiedossa:

Joka päivä

Neljä (tarpeen mukaan viisi) isoa 6x4 jalkaista pöytää palvelee pelaajia joka ikinen arkipäivä. Yleensä tilaa on vain kävellä sisään ja aloittaa pelailut, mutta jos haluat olla ihan varma siitä, että sinulle ja seurueellesi löytyy tilaa, niin varaa pöytä ottamalla yhteyttä. Pöytävaraus päiväksi 5€.

17. Tiistai

Krypta saattaa auketa hieman myöhässä kello kahdesta, sillä on paljon asioita hoidettavana. Mm. posteissa käyntiä. Jos ovet eivät siis ihan tasalta ole auki niin ei huolta, tulossa ollaan!

Magic The Gathering Legacy -turnaus kello 17:00. Tapahtumalipun hinta 5€.

18. Keskiviikko

Vip Lounge on käytössä, kun Elias pyörittää Dungeons & Dragonsia kello 16-20. Peli on asiakaspeli, joten Krypta ei ole sen takana. Jos se kiinnostaa, kannattaa tulla kyselemään itse maestrolta siitä.

Kello 18:00 tuttuun tapaan Magic The Gatheringia Commanderina. Tässä kuussa ei liiga pyöri, joten kertapelillä mennään. 5€ tapahtumalippu ja loppuu kasilta.

19. Torstai

Torstai on taas TCG-päivä, joten eri (keräily)korttipelien pelaajat ovat tervetulleita pelailemaan omia suosikkejaan. Magicin lisäksi esimerkiksi Keyforgea, Warhammer Championsia, Yo-Gi-Oh!ia sekä Transformersia on Kryptalla pelailut.

Torstaista vakiintuu myös Warhammer-torstai. Eli joka torstain pöytäpelaamisfocuksena on kaikki Warhammer, oli se sitten 40.000, Age Of Sigmar, Kill Team, Warcry, Necromunda, Mordheim, Quest... tai muu. Warhammer-torstain vakiintuminen tarkoittaa sitä, että pelin pelaajat alkavat tietää ja tottua siihen, että peliseuraa ja samasta pelistä pitävää porukkaa on joka torstai paikalla hengailemassa ja pelailemassa. Uusiin pelaajiin tutustuminen ja pelien sopiminen on näin helpompaa, kun porukka on konkreettisesti liikkeellä!

Warhammer-torstaista tulee ihan vakiojuttu heti vuodenvaihteen jälkeen ja varsinkin kasuaalien pelailua helpottamaan joka torstaina on löyhä teema, mikä auttaa peliin mukaan hyppäämisessä.

Tässä Warhammer-torstaissa on hyvä vaikka tulla pelailemaan Warcrytä, mistä pyöriikin liiga.

20. Perjantai

FNM kello 17:00 tarjolla Pioneeria. 5€ tapahtumalippu, top 4 promopussit.

Kello 20:00 tuttuun tapaan myös X-Wing -perjantai, missä kasuaalilentelyn lisäksi pääsee myös esimerkiksi treenaamaan lauantain turnausta varten!

Vip Loungessa Miko vetää roolipeliä Heimot kello 14-22. Lisätietoja: https://pelikrypta.fi/blogs/news/miko-pelinjohtajana-ironclawia-ja-heimoja-joulukuussa Peliin mahtuu vielä mukaan! Pelikrypta ei järjestä peliä, vaan tämä on asiakaspeli.

21. Lauantai

X-Wing -turnaus. Kello 11:30 alkaen. Kaikki info löytyy täältä: https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/x-wing-turnaus-joulukuu-2019-21-paiva Vie todennäköisesti 6x4 pelipöydistä kolme, eli 1-2 on vapaassa asiakaskäytössä. Ei vaikuta esim. MtG-pöytiin!

Marttakerho kokoontuu taas juttelemaan, viettämään aikaa, parantamaan maailmaa ja maalaamaan figuja. Unohtamatta tietysti pelien pelailua. Marttakerho alkaa yleensä kuuden jälkeen ja jatkuu yöhön. Vapaa pääsy sosialisoimaan hörhöjen kanssa!

23. Maanantai

Krypta on poikkeuksellisesti auki 12-18, että viimeisetkin ehtivät vielä viimehetken jouluostoksille. Eli noihin kelloaikoihin ihan normaalia toimintaa.

24. - 26.

Krypta lomailee, eli on kiinni.

27. Perjantai

FNM kello 17:00. Pioneeria pukkaa! Osallistumismaksu 15€, normi palkintojen ja promopussien lisäksi lahjakortteja!

28. Lauantai

Vapaata pelailua ja hengailua. Koko päivän marttakerho ja nyyttikestit (lisätietoa myöhemmin omassa postauksessa).

Kello 18 eteenpäin Sami Koponen vetää roolipeliä Zombeja! Ovella! Lue lisää: https://pelikrypta.fi/blogs/news/28-12-roolipelia-varjoja-yossa-zombeja-ovella-sami-koposen-johdolla

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published