VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 5/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Tapahtumakalenteri oli hetken vain turnausten ja isompien juttujen ilmoittelukäytössä, mutta yleisön pyynnöstä sinne merkataan jälleen kaikki, mitä täällä touhutaan ja pelataan - oli se sitten kasuaalia tai tiukkaa vääntöä.

Uutuuksissa asiakastilauksen johdosta Krypta on lähtenyt joukkorahoittamaan Star Realms Deluxe Nova Collectionia, mistä on vielä kaksi kappaletta vapaana. Jos siis kiinnostaa Kryptan kautta päästä tilaamaan tämä ja saada kaikki herkkuextrat, niin tässä on hyvä tilaisuus!

Warcry-liiga päättyy. Perjantaina voi pelata viimeiset pelit. Nyt ei vastustajalla ole väliä, vaan pelinsä voi suorittaa ketä tahansa vastaan niin, että jokainen on saanut 7 peliä. Voit pelata pelejä, vaikka olet kaikki 7 suorittanut. Tällöin et itse saa pisteitä, mutta annat vastustajallesi mahdollisuuden pisteytyksiin.

Lähiaikoina julkistetaan Warhammer Underworlds -turnaus ja sen kunniaksi nyt jo etukäteen Beastgrave-setit tarjoushintaan 40€ kappale!

Märkäpaletteja tuli taas hyllyyn! En edes pysy laskuissa montako kertaa näitä on tilattu lisää. Kannattaa olla nopea, sillä jos vanhat merkit pitävät paikkansa, nämä menevät nopeasti. Itsekin henkilökohtaisesti suosittelen tuotetta, erittäin laadukas!

Tiistai

(No, tässä kirjoitusvaiheessa tiistai on jo melkein ohi, mutta Modernia ollaan MtG-turnauksena pelattu... Seuraavaan päivään!)

Keskiviikko

Kuukauden viimeinen MtG Commander -turnaus alkaa taas tuttuun klo 18:00 aikaan. 5€ osallistuminen mättelöihin.

Lautapelailua jälleen tiedossa. Kryptalla on valikoimassa lainapelejä. Ja tietysti voit ottaa omat suosikkisi mukaan.

Torstai

Warhammeria! Armeijapelien lisäksi kannattaa tulla pelaamaan esimerkiksi Blood Bowlia (liiga) tai hoitamaan loput Warcry-liigan peleistä pois alta.

TCG-torstaina jälleen Transformersia, sillä se on tällä hetkellä suosituin keräilykorttipeli Magicin jälkeen. Ei muuta kuin 6€ turnaus klo 17.

Perjantai

Warcry-liiga päättyy! Sijoitukset ja palkintojen jako lauantaina!

Bolt Actionia tuttuun tapaan iltapäivällä. Kasuaalia asiakkaiden peliä.

MtG FNM kello 17. Modernia. 5€ sisään. Top 4 promopussit, 1,5 boosteria per pelaaja palkintopooliin.

X-Wingiä taas kello 20 jälkeen!

Lauantai

Age Of Sigmar Taistelutantereet -turnaus kello 14 alkaen!

Kello 15 Warcry-liigan palkintojen jakoa. Ei tarvitse olla paikalla, palkinnot voi noutaa myöhemminkin.

18 eteenpäin Ghoulikerho kokoontuu harrastamaan häröjä. Kuka tahansa voi liittyä ghoulikerhoon! Juttelua, pelailua, maalailua, herkuttelua...

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published