VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 46/2019

Posted by Daniel Neffling on

Sunnuntaina auki jälleen

Pelikrypta lähtee kokeilemaan taas sunnuntain aukioloaikoja alkaen 17. marraskuuta. Sunnuntaisin Krypta on auki kello 12 eteenpäin kello 16 asti, tai tarpeen mukaan jos pelaajia riittää ja pelit ovat kesken pidempään.

Myymälä itse on auki siten, että verkkokaupan kautta voi ostoksia tehdä ja poimia heti mukaansa. Itse kassa on ainakin aluksi kiinni.

Sunnuntain pelipainotteista toimintaa vettää Netter Mizuno Kryptan siunauksella.

Tämä ensimmäinen aukiolosunnuntai ainakin allekirjoittanut pelailee Warhammer 40.000 tuoden kentälle hurjan Mortarionin tukijoukkoineen. Mitä sinä tulet pelailemaan ja onko sunnuntain aukiolo pelailuun (shoppailua unohtamatta) toivottu lisä?

Tilauksia eessä

Deep-Cut Studion pelimatot. Vielä tänään maanantaina otetaan vastaan tilauksia tuonne seuraavaan erään, mikä lähtee tällä viikolla. Deep-Cutin päävalikoimaa ovat pelimatot, mutta muutakin pelipöytään liittyvää kamaa heillä on myynnissä. Lisää infoa löydät täältä: https://pelikrypta.fi/blogs/news/deep-cut-mattotilaus-tulossa-tilaukset-ja-maksu-kryptalle-viimeistaan-12-11

Ensi viikon maanantaina lähetän tilauksen Warlord Gamesille. Eli jos esimerkiksi Bolt Actionia tai muita sotapelejä on vailla, niin pistäkää viestiä. Tällä viikolla saan myös tilauslistan tulevaan uutuuteen Judge Dredd -miniatyyripeliin, eli kannattaa siitäkin pitää silmät auki.

Games Workshopille ja Citadelille teen tilauksia jatkuvasti. Asiakkaat saavat kaikista GW ja Citadel -tuotteista (poislukien maalit ja sprayt) 10% alennuksen. Nyt uutuutena tulee Sisters Of Battle mustana perjantaina, siitä lisää infoa myöhemmin tai nyt sähköpostitse.

Kaikki tilaukset kannattaa pistää sähköpostiin krypta.tilaukset gmailissa. Sieltä huomaan ne parhaiten.

Jo tilatut Magic The Gathering -tuotteet ovat suunniteltu toimitettavaksi huomenna! Toivottavasti tulevat, sillä ovat tuiki tarpeellisia tuotteita.

Viikon ohjelmaa

 • TIISTAI
  • 17:00 MtG Modern. 2€. Jaossa 4 superpussia voittajille!
 • KESKIVIIKKO
  • 18:00 MtG Commander-liiga. 
 • TORSTAI
  • 16:30 Tcg-torstaina Transformers-turnaus. Constructed. Palkintona Siege II promoja +1 Siege II pussi per pelaaja pooliin (kunhan saapuvat). Hintaa 5€.
 • PERJANTAI
  • 17:00 FNM Pioneer (korjattu info). 5€ sisään. 1.5 pussia per pelaaja pooliin + top 4 promot.
  • 20:00 X-Wing Aces High 50 p. upgradeilla.
 • SUNNUNTAI
  • 12:00 Warhammer-sunnuntai! Kello 16 asti tai tarpeen mukaan myöhempäänkin!

PERJANTAINA JA LAUANTAINA BOLT ACTION -VIIKONLOPPU!

https://pelikrypta.fi/blogs/news/bolt-action-viikonloppu-15-ja-16-marraskuuta

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published