VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 43/2019

Posted by Daniel Neffling on

Ihan ensimmäiseksi mennään yleisiin tiedotuksiin ja sitten vasta viikon tapahtumiin ja aikatauluihin.

Muutto aikaistui!

Kryptan muutosta on ollut huhuja ja suullista tietoa, muttei vielä mitään virallista ilmoitusta. Uuden Kryptan piti aueta vasta joulukuussa, mutta nyt on käynyt niin upeasti, että muutto tapahtuukin tämän kuun viimeinen viikko ja uusi Krypta aukeaakin jo 1.11.

Kryptan uusi tila on 2.5 kertaa suurempi kuin nykyinen, yli 110 neliötä! Pelipöytiä tulee runsaasti lisää ja enää ei tuotteet ole piilossa pelaajien takana. Krypta on jo tilannut mm. Warhammer 40.000 peleihin turnauspätevät maastosetit.

Uutta tulee olemaan mm. askartelunurkkaus, missä tarvikkeita ja valmiudet tuoda vaikkapa omia figuprojekteja työstöön tai ruveta värkkäämään mitä sitten mieleen tulee. Ja oleskelualue, missä on kirjoja, sohvat ja lautapelejä rentoon ajanviettoon vaikkapa ystävien kanssa. Myös Magic The Gathering -pelaajat saavat ihan oman paikkansa, missä on pöydät, tietokone pelien tuloksille ja hyllyillä tuotteet lähellä.

Kuten sanottu, Krypta on kiinni 28.-31. päivät, eli kuun viimeinen viikko. Aukeaa uusissa tiloissa heti 1.11. perjantaina ja avajaispirskeet ovat 2.11. lauantaina!

Avajaispirskeistä sitten lisää myöhemmin.

Porin Pelipäivä

Marraskuun 9. päivänä lauantaina klo 16-20 (klo 20 alkaa leffa!) Porin Keskustan Nuokkarilla nuorisotyö ja kirjasto järjestävät tapahtuman, missä eri peliaiheisia toimijoita tulee esittelemään pelaamista. Krypta on tietysti mukana.

Krypta esittelee seuraavia pelejä ja pelaamista alakerrassa:

 • X-Wing Miniatures Game (2nd Edition)
 • Dungeons & Dragons
 • Magic The Gathering
 • Warhammer Underworlds
 • Retropelit
 • Figumaalaus ja -askartelu

Kannattaa pistää kalenterille ylös ja tulla hengailemaan, juttelemaan ja pelailemaan!

Viikon 43 tapahtumat

Ja sitten itse viikkotiedotukseen, eli mitä tapahtuu tällä viikolla. Muuton lähetessä meidän kioskimme saattaa olla entistä sekaisempi, mutta eiköhän sinne pelaamaan ja mukaan mahdu. Toiminta on normaalia koko viikon.

 • TIISTAI MTG MODERN KLO 17. Voittajalle M20 musta promopussi. 5€ osallistuminen. Top 4 promokortit. 1,5 boosteria palkintopooliin.
 • KESKIVIIKKO: VAPAATA PELAILUA. Yleensä Krypta järjestää joka päivä toimintaa, mutta nyt keskittyy muuttohässäköihin. Eli tilaa on pelailla juuri sitä mitä sinä ja sun kamut haluaa! Jos haluat peliseuraa tai tutustua peliin, niin tule paikalle niin katsotaan mitä tehdään asian hyväksi.
 • KESKIVIIKKO MTG COMMANDER KLO 18:00. Tämän kuun viimeinen peli ja palkinnonjako.
 • TORSTAIN TCG: KEYFORGE-TURNAUS KLO 16:45. Turnaus omilla pakoilla (max kolme). Kierrosaika 60 minsaa, paras kolmesta. SWISS-paritus. Hinta 10€ (tai ilmainen, muttei pääse palkintopooliin). Myös koko päivän kasuaalia pelailua ja peliin opetusta.
 • PERJANTAI BOLT ACTION 15:00. Afrikassa sotimista! Tuo omat armeijasi 250 pisteen paloissa (saadaan säädettyä pelin pistemäärä paikan päällä) tai lainaa Kryptalta. Sotilaita on tarpeeksi!
 • PERJANTAI FNM STANDARD KLO 17:00. 5€ sisään, top 4 promoboosterit. 1,5 boosteria palkintopooliin.
 • PERJANTAI X-WING TURNAUS KLO 20:00. Hyperspace 200 pistettä. 75 minsaa kierros. Normaalit turnaussäännöt. Osallistumismaksu 10€ (VIP5€) tai ilmainen, jos et osallistu palkintopooliin.
 • LAUANTAI MAGIC WEEKEND BRAWL KLO 14:00. Sisään 5€. Top 4 paremmat promopussit, kaikille osallistujille promopussi! Foileja kaikille! Eli normi turnaus brawlia jättipalkinnoin!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published