VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 35/2019

Posted by Daniel Neffling on

Pilko maksu osiin - Klarna

Pelikryptan verkkokaupassa on nyt myös uutena maksuvaihtoehtona Klarna. Pääset siis halutessasi pilkkomaan maksun sinulle sopiviin eriin. Kaikki maksutavat löytyvät tilausta tehdessäsi.

Kotisivun extrat

Kryptan nettisivujen valikkopalkista löytyy nyt uusi kohta, "EXTRAT". Tällä hetkellä sieltä löytyy valokuva-albumi, mutta tulevaisuudessa sinne voi tulla vaikka ja mitä siistiä! Vain mielikuvitus on rajana.

Elokuun maalauskilpailun voittaja

Maalauskilpailun aiheena oli "Kaaos". Teema inspiroi viittä eri miniatyyrimaalaajaa. Voittaja arvottiin internetin satunnaisnumerogeneraattorilla. Kaaoskortit menevät Mika Kulmalalle.

Ensi kuun ensimmäinen päivä julkistetaankin syyskuun teema! Tästä voikin tulla jokakuukautinen tapa. Alla kaikki maalauskilpailun työt esittelyssä. Kiitos osallistujille!

 

Magic The Gatheringia

  • Keskiviikkona Commander-liigan kuukauden viimeinen peli klo 18 ja sen jälkeen palkintojen jako noin klo 20.
  • Torstaina Heidi's Bier Barissa pelataan Modernia. 5€ Kryptalle ja juoman osto baarista. Peli alkaa klo 17, mutta ilmoittaudu ajoissa klo 16 mennessä!
  • Perjantain FNM klo 17 on Standardia. 5€ sisään.

Warhammer Champions APP-turnaus

Klo 19 alkaa. Ilmoittautumiset ja säännöt löytyy: https://www.warhammerchampions.com/events/official-events/details/1014/

Turnausmaksu suoritetaan Kryptalle.

X-Wingiä perjantaina

Tuttuun tapaan perjantaina lennellään X-Wingiä kasuaalisti. Pelaajat ovat päättäneet, että teemana 70 pisteen Furball. Peliä pääsee myös kokeilemaan, Kryptalla on sitä varten aluksia.

Bolt Actionia perjantaina

Kello 14 alkaen kello 20 asti Bolt Actionia 500 pisteen listoilla. Tuo omat joukkosi tai testaa paikallaolevilla. Peliin pääsee mukaan heittämään noppaa ja komentamaan yksikköä vaikka vain vartiksi.

Warhammer Underworlds Turnaus

Lauantaina kello 12:30 alkaen taistellaan taas lasipokaalista. Lisätiedot:

https://pelikrypta.fi/blogs/news/warhammer-underworlds-2019q4-tournament

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published