VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 34/2019

Posted by Daniel Neffling on

Magic The Gathering

Keskiviikko: Commander-liiga jatkuu tämän kuun kolmannella pelillä. Peli alkaa kello 18 ja se kestää kaksi tuntia.

Torstai: Heidi's Bier Barissa Standardia klo 17. Ilmoitathan kello 16 mennessä Whatsapp-ryhmään tulosi. Hintaa 5€ Kryptalle ja juoman osto Heidistä.

Perjantai: FNM on Modernia. Sisään 5€, alkaa klo 17. Perjantaina ilmestyy myös uudet Commander 2019-pakat! Hintaa 39€ kappale.

Sunnuntai: Krypta poikkeuksellisesti auki 14-18, sillä on Magic Weekend: Commander 2019. Lisätietoja tapahtumasta löydät TÄÄLTÄ.

Myrskyn Sankarit

Daniel treenailee Myrskyn Sankareita, että on tikissä esittelemässä peliä lauantaina. Tule siis tsekkaamaan ja vaikka testaamaankin kello 17-20.

Nuori Pori Harrastaa

Lauantaina Pelikrypta on kiinni, sillä esittelee pelaamista ja harrastamista Karhuhallilla tapahtumassa Nuori Pori Harrastaa. Tapahtuma-aika on kello 14-18. Tervetuloa moikkaamaan ja muutenkin tsekkaamaan mitä kaikkea Porilaiset yhdistykset ja seurat tarjoavat tulevaisuutemme toivoille.

X-Wing

Perjantai: Vaikka liiga onkin loppukuun tauolla, pilotit kokoontuvat silti perjantaina lentelemään. Eli tervetuloa! Myös uudet pelaajat pääsevät laina-aluksilla avaruustaisteluiden tunnelmaan. Klo 20 eteenpäin sulkemisaikaan asti.

Varaa pelipöytä juuri sille pelaamiselle mitä itse haluat!

Ohjeet pöydän varaamiseen löydät täältä:

https://pelikrypta.fi/blogs/news/uudistunut-pelipoydanvaraus-kaytossa-i-am-game-for

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published