VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 27/2019

Posted by Daniel Neffling on

Kuluva viikko on Kryptan synttäriviikko ja se tarkoittaa Kryptan kanta-asiakkaille tuplakreduja ostoksista! Kuka tahansa voi liittyä kanta-asiakkaaksi eikä se velvoita mihinkään. Kysy liikkeestä lisää tai tsekkaa infoa verkkosivuilta.

Lisäksi synttäriviikolla on joka päivä erilaista toimintaa ja pelailua.

Tiistai

Kakkukahvit klo 14:00. Lisäksi koko päivän eri lautapelien pelailua. Kryptalla on pelejä pelattavaksi.

Keskiviikko

Warhammer Age Of Sigmar -pelipäivä. Koko päivän AoS-pelailua. Pelailu järjestetään niin, että mukaan on helppo hypätä ja luvassa on mielenkiintoisia armeijoiden kohtaamisia. Peliä pääsee kokeilemaan ilman aikaisempaa kokemusta.

Koko päivä on myös avoin Warhammer Underworldsin pelailulle, ja kannattaa ottaa myös Warhammer Champions-kortit mukaan!

Klo 18 on tuttuun tapaan kuukausittaisen Magic The Gathering Commander-liigan peli.

Torstai

Heidi's Bier Barissa pelataan taas Magic The Gathering Modernia klo 17 alkaen. Ilmoittatumiset klo 15:30 mennessä. Osallistumismaksu 5€ suoritetaan Kryptaan ja Heidistä ostetaan juoma. Palkintopooliin 1.5 pussia per pelaaja + ylijäämäpromofoili.

Kryptalla klo 16-19:30 pelataan roolipeliä fantasiaseikkailijoista, jotka ovat joutuneet Carcosan oudolle planeetalle. Pelimoottorina pyörii yksinkertaistettu D&D. Peliin voi hypätä mukaan ja poistua missä vaiheessa tahansa. Peli ei vaadi aiempaa kokemusta roolipelaamisesta.

Perjantai

Magic The Gathering FNM tarjoaa Core M20 sealedin klo 17 alkaen. Osallistumismaksu 25€. Hinta sisältää 1,5 boosteripussia palkintopooliin + promopusseja!

Perjantaina myös pelataan Warhammer 40.000 Apocalypse-peli klo 16 alkaen. Lisää tietoa erillisessä postauksessa. Kaikki tervetulleita osallistumaan! Osallistumismaksu 10€.

Illalla klo 20:00 jaetaan Warhammer 40.000 kasvavan liigan palkinnot. Jos et pääse paikalle, palkintosi voit noutaa jälkikäteen.

Perjantain X-Wing-lentelyille on tilaa yksi pöytä.

HUOM! KLO 18 KRYPTAN OVET SULJETAAN YLEISÖLTÄ, KUN ALKAA YKSITYISTILAISUUS! YKSITYISTILAISUUS SISÄLTÄÄ SEKÄ WARHAMMER 40.000 PELAILUA, ETTÄ MAGIC THE GATHERINGIN SEALEDIN. YKSITYISTILAISUUTEEN SAA OTTAA MYÖS OMIA JUOMIA. K-18 ILMAN HUOLTAJAA.

Lauantai

Klo 12:00 Magic The Gathering Premium Championship Qualifier European Modern Series. Osallistumismaksu 10€. Palkinnoksi lahjakortteja ja promofoileja!

Klo 16:00 Magic The Gathering Core M20 drafti. Osallistumismaksu 15€. Palkintopooliin 1,5 boosteria ja promopusseja.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published