VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 2/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Tärkeä tiedotus Magic The Gathering -valikoimasta. Tällä hetkellä käyttämissäni tukuissa on mittavat tuotevajeet, joten Krypta ei ole saanut täydennystilausta. Priorisointina on nyt tuleva uusi setti, mitä on tilattu hyllyyn. Sen jälkeen Krypta alkaa selvittelemään tukkutilannetta Mätkykorttien kohdalla tarkemmin. Pahoittelut tuotevähyydestä hyllyssä!

Tämän viikon ohjelma on hieman ylimalkainen, mutta tulevaisuudessa viikko-ohjelmat tulevat olemaan ohjatumpia ja sisällöltään tarkempia.

 Tällä viikolla tuli myös erilaisia askartelujuttuja hyllyyn, ja paljon kysytystä Bohnanzasta versiota.

Tiistai

Figumaalailua VIP Loungessa.

MtG Legacy kello 17.00. 5€ sisään, palkinnot lahjakortein. Jokaiselle osallistujalle myös promofoili pinkistä kansiosta.

Keskiviikko

Vapaata lautapelailua. Tuo oma suosikkisi tai lainaa Kryptan valikoimasta peluuseen.

Kryptan roolipeliä ei pidetä tällä viikolla.

MtG Commander kello 18. Kaikille halukkaille helppo osallistua, joko pääsymaksulla taikka ilman! Jokaisen Commander-keskiviikon peleihin osallistuvan kesken arvotaan 3 pientä mutta tarpeellista sponsoroitua tuotepalkintoa! Lue kuukauden Commander turnauspaketti tästä: 

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/commander-1-2020

Krypta on myös kuullut sotahuudon... eli Warcryn pelaajat ovat päättäneet tulla venyttelemään muskeleitaan ja leikkelemään raajoja (miniatyyriotteluissa) toisiltaan.

Torstai

Warhammerointia! Pöydät valmiina 2x 40K, 1x AoS ja yksi pöytä vapaana mille tahansa. Tarpeen mukaan saamme vielä yhden ison pöydän käyttöön! Ei muuta kuin sotavasarat tanassa paikalle taistelemaan!

TCG-torstaissa pelaillaan erilaisia keräilykorttipelejä. MtG, Keyforge, Champions, Transformers, Pokémon, Yu-Gi-Oh!. Jatkossa torstaisin on teema eri korttipeleille.

Perjantai

Bolt Actionia heti kun myymälä aukeaa. Jos Bolt Actionista juttelu ja peleistä sopiminen kiinnostaa Whatsappissa, kysy Kryptalta liittymistä. Peliin pääsee perjantaisin tutustumaan, ja tietysti katsomaan komeita toisen maailmansodan maastoja, joukkoja ja taisteluita.

FNM on Modernia kello 17. 5€ sisään ja lahjakorttia palkinnoksi.

X-Wingiä lennellään taas illalla kello 20 jälkeen. Järjestetystä pelaamisesta kannattaa lukaista lisää täältä: 

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/x-wing-liiga-2020-ensimmainen-vuosipuolikas

Lauantai

Ghoulikerho kokoontuu illalla pelailemaan pelejä, keskustelemaan ja hengailemaan. Jokainen on tervetullut. Hirtehinen huumori lasketaan eduksi (sinun mielenterveydelle).

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published