VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 18/2019

Posted by Daniel Neffling on

Guild Ball Season 4 Launch Party

Lauantaina klo 12 alkaen. Lisätietoja: https://pelikrypta.fi/blogs/news/guild-ball-season-4-launch-party-event

GW:lta Middle-Earthia, Adeptus Titanicusia ja Underworldsia

Adeptus Titanicusin jättimäinen aloituslaatikko sai uusintapainoksen. Tälläkin kertaa saatavilla vain rajattu määrä. Jos tämän siis haluaa omaksi, kannattaa olla nopea. Hyllyssä keikkuu vain yksi kappale. Jos se ehtii mennä, lisätilauksia saa vain hyvällä tuurilla - ja nopeudella.

Middle-Earth Strategy Battle Gameen tuli kauan odotettu Battle Company, mikä vie armeijataistelut pienempiin kahinoihin. Lisäksi uutuutena kiva Éowyn & Merry -paketti, missä he sekä ratsastavat kimpassa, että ovat jalan.

Nightvault laajenee parin uuden sotajoukon verran, ja suosittua Mollog's Mobbia on täydennetty hyllyyn taas.

KMC Sisäsleevet hyllyssä torstaina

Magic The Gatheringia

Poikkeuksellisesti kuukauden Commander-liiga alkaa 8.5., mutta jatkuu normaaliin tapaan neljänä keskiviikkona. Pelit alkavat kello 18 ja liigamaksu on 10€.

Torstaina on tarjolla Modernia ko 16:45. Jaossa voittajalle sekä säälipalkinnoksi sekalainen foili jemmasta (Gate Colossus tai Rakdos Firewheeler). Hintaa 5€

Perjantaina Standardia kello 16:45. Top 8 foilit! 5€ sisään.

Lauantaina War Of The Sparks Booster Draft. Alkaa kello 14:30 ja hintaa on 16€. Jaossa erikoispalkintona Bolas's Citadeleja kaikille osallistujille!

May The 4th Be With You

Lauantai-iltana klo 18:00 eteenpäin on Star Wars -bailut. Eli Star Wars -aiheisia pelejä ja tietokilpailu, missä palkintona juliste! Sisäänpääsy 8€ ruokailulla, 5€ ilman. Osta ruokailulippu viimeistään 2.5. mennessä Kryptalta (lähetä viestiä, ellet pääse käymään ennen).

Redgrassin märkäpaletteja taas saatavilla

Redgrassin suosituksi osoittuneita märkäpaletteja tuli hyllyyn lisää. Ensimmäinen erä myikin loppuun alle viikossa. Nyt Kryptan valikoimassa uutuutena myös XL-kokoa!

Myynnissä olevat Redgrassin tuotteet löydät hyllystä ja verkkokaupasta täältä:

https://pelikrypta.fi/collections/askartelu-modeling/redgrass-painting-accessories

Roolipelailua Trauma Teamina tiistaina klo 17

Trauma Team on synkän lähitulevaisuuden ensihoitopalvelu, joka yhdistää ambulanssimiehistön ja SWAT-tiimin. He pelastavat maksavan asiakkaansa mistä tahansa! Pelikerralla seurataan yhden Trauma Team -ryhmän öistä työvuoroa.

Pelisysteeminä toimii Fate Accelerated. Hahmot luodaan pelaamisen aluksi. Tiimissä on tilaa neljälle pelaajalle. Pelinjohtajana operoi Sami Koponen.

Vappukeskiviikkona suljettu

Krypta on keskiviikkona 1.5. suljettu vapun takia. Toivottavasti on hyvät piknik-ilmat!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published