VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset - Viikko 1/2019-2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Vuosi vaihtuu, kesken viikon ja ensi vuosi onkin täynnä toimintaa. Uutena ominaisuutena tulee viikottaiset, kuukausittaiset ja säännölliset tapahtumat ja pelipäivät, joten pelaajien on entistä helpompi suunnitella ja ennakoida mitä tapahtuu milloinkin. Mutta, mennään vielä tämä loppuvuosi tavallisella viikkouutisella ja otetaan tammikuun eka päivä, eli keskiviikkona sitten isompaa manifestia vuodelle 2020. Mutta, tässäpä tämän päivän tapahtumat:

Tilataan: Feldherr + Warlord Games

Eli, tavaraa tilaukseen seuraavista tukuista. Feldherr myy esimerkiksi laukkuja, pehmusteita ja muita pelaamiseen ja peleihin liittyviä säilytys- ja kuljetusratkaisuja. Kryptalla on kyseiseen firmaan sopimus, joten mitä he myyvät, meiltäkin saa. Krypta antaa -5% heidän hinnasta tilaajaedun meidän kautta.

Warlord Games taasen myy esimerkiksi Bolt Actionia ja muita historiallisia pelejä unohtamatta Gates Of Antertesin scifi-edustusta. Kyseisestä mestasta saa myös kätevästi eri maaleja ja askarteluvälineitä. Kysy tarjous hinnoista!

Käyppäs tsekkaamassa valikoimaa ja pistä viestiä mitä haluat. Tee ja maksa tilauksesi 6. päivä mennessä! Tilauksen voit pistää sähköpostiin krypta.tilaukset gmailissa tai poiketa myymälässä. Sähköpostitilauksista tulee turvallinen ja kätevä verkkomaksulinkki.

Tiistai

Magic The Gatheringia Standardia kello 17 alkaen. Tapahtumalipun hinta 5€. Palkintona mm. War Of The Sparks -boostereita ja voittajalle 2020 Pre-release päkki!

Keskiviikko

Krypta on kiinni!

Torstai

Tässä vaiheessa on jo turvallista sanoa, että Warhammer-päivä on valikoitunut ja se on torstaina! Eli, torstaina pelipöydät ovat pyhitetty Warhammerille. Tervetuloa pyörähtämään joko kahvittelemaan ja keskustelemaan pelistä tai ottamaan armeijansa mukaan ja haastamaan muita samanmielisiä. On se sitten Oldhammeria, kasiedikkaa, vuoden 30.000 taisteluita tai Underworldsin kähinää.

Ensimmäisen Warhammer-torstain kunniaksi jo valmiiksi edukkaista (-10% GW hinnasta) Start Collecting! ja Battleforce -laatikoista saat paikan päällä vielä 5% lisäalennuksen! Eli ei muuta kuin olemassaolevaa armeijaa laajentamaan tai jopa aloittamaan uuden keräily. Samana päivänä myös vuoden ensimmäisen turnauksen julkistus illemmalla...

Torstai ei suinkaan pelkkää Warhammeria ole, vaan myös TCG-torstaiksi viime vuonna kutsuttu spektaakkeli, missä vähän pienemmät (kuin Magic) keräilykorttipelit saavat huomiota. Tervetuloa siis lätkimään korttia! Samalla pidetään Transformers TCG turnaus heti vuoden alkajaisiksi. Eli tapahtumalipun hinta on 6€ ja 1.5 boosteria per pelaaja pistetään palkintopooliin. Normi SWISS, 1 tunti peliaikaa, kolmesta paras. Constructed. Jos tuot peliin uuden kaverin mukaan, molemmat osallistuvat 4€ hintaan!

Perjantai

Magic The Gathering FNM kello 17, ja hintaa on sen 5€. Formaattina modern. Top 4 promopalkinnot!

X-Wing jatkaa taas, tällä kertaa pelaajaystävällisenä liigana! Liiga jatkuu aina kesään asti, mutta myös kasuaalipelaajat voivat lennellä helposti ja mukavasti. Yleensä X-Wing perjantait alkavat siinä kello 20:00 ja jatkuvat koko loppuillan kasuaalilennellen ja liigaillen. Lue lisää liigasta täältä: https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/x-wing-liiga-2020-ensimmainen-vuosipuolikas

Lauantai

Warcrytä! Lauantai on mukava pelailla hieman rennommin, mihin Warcry on varsin oivallinen kevyt miniatyyripeli. Ja Kryptallahan pyörii turnaussarja, joten siihen on hyvä myös suorittaa pelejä. Kryptan Däni ainakin on pelivalmis ja luonnollisesti peliä pääsee myös kokeilemaan!

https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/warcry-turnaussarja-joulukuusta-tammikuuhun-q1-organized-play

Illalla entinen marttakerho vuoden 2020 rebrändätty ghoulikerho kokoontuu taas illalla. Luvassa jaskanpauhantaa, pelailua ja sosiaalista häröilyä.

Tulossa...

Lähitulevaisuudessa isompia tapahtumia:

  • MtG prellut loppukuusta! Osallistumisia saa alkaa ostaa tällä viikolla!
  • Vuoden 2020 ensimmäisen Warhammer 40.000 -turnauksen julistus alkuvuodesta.
  • Vuoden 2020 ensimmäisen Warhammer Age Of Sigmar -turnauksen julistus alkuvuodesta.
  • Blood Bowl -liiga alkaa 6.1.2020 https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/blood-bowl-2020
  • Warhammer 40.000 kampanja.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published