VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan viikkouutiset 9/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Juuri kirjoitushetkellä saapui paljon sleevejä eli korttisuojia hyllyyn valmistajalta Ultimate Guard. On läpinäkyviä "pennisleevejä", huippulaadun Katanaa sekä sisäsleevejä. Myöskin joitakin saman valmistajan laadukkaita korttibokseja tuli.

Tulevaisuudessa Pelikryptan viikkouutiset julkaistaan ja tiedotetaan jo edeltävän viikon lauantaina ehtoopuolella, niin ei mene näin viimetinkaan kuin nyt! Mutta, asiaan, eli viikon tapahtumiin.

Tiistaina

MTG Modernia kello 17. Tapahtumalippu 5€.

Tällä viikolla Krypta ei vedä roolipeliä Into The Odd. Jatkuu taas ensi viikolla.

Keskiviikkona

Koko päivän lautapelien pelailua! Tuo oma suosikkisi tai lainaa Kryptan hyllystä. Tule omalla porukalla tai liity mukaan muiden peleihin.

MTG Commander kello 18. Voit osallistua turnaukseen (5€ tapahtumalippu) tai pelata mukana kasuaalisti! Koska tämä on myös kuukauden viimeinen Commander-turnaus, kuun parhaat pelaajat palkitaan!

Torstaina 

Warhammeria! Neljä pöytää sitä ihteään sotimista. Lisäksi yksi pöytä on Warhammer 40.000 pelin sääntöjen treenaamiseen lauantain turnausta varten.

TCG-pelinä Transformers. Turnaus alkaa kello 17. 6€ sisään, 3 (4, jos yli 8 pelaajaa) kierrosta SWISSillä.

Perjantaina

FNM Standard kello 17 alkaen. Hintaa 5€ sisään. Top 4 promopussit, muuten 1,5 pussia per pelaaja pooliin.

X-Wingiä jälleen kello 20 alkaen. Tervetuloa sekä liigailemaan, että kasuaalilentelemään, että tutustumaan peliin. Tämä on myöskin tammi-helmikuun liigan päätöspeli, joten top 3 palkitaan! Seuraavan sarjan alkuun on viikon tauko.

Lauantaina 

Warhammer 40.000 Start Collecting! -turnaus alkaa kello 12. Vielä mahtuu mukaan. Lue turnauspaketti ja -info linkistä: https://pelikrypta.fi/blogs/turnaukset-liigat/warhammer-40-000-start-collecting-turnaus

MtG Theros Beyond Death Boosteridrafti kello 18:00. Osallistumismaksu 20€. Top 4 promopussit, muuten 1,5 pussia palkintopooliin. Jokaisen osallistujan kesken arvotaan draftin alussa yksi Theros Beyond Death Bundle!

Ghoulikerho kerääntyy taas illalla pelaamaan, maalaamaan, juttelemaan ja viettämään aikaa. Vapaa pääsy!

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published