VERKKOKAUPPATILAUKSET TOIMITETAAN SAMAAN AIKAAN, KUN KAIKKI TILATUT TUOTTEET ON VARASTOSSA.Kryptan Viikkouutiset 50/2020

Posted by Kryptan Ghouli on

Mennään viikko rauhallisesti koronaviruksen ehdoilla. Pelata saa ja asioida, kunhan muistaa:

  • Käsien desinfioinnin heti ovella
  • Maskisuositukset
  • Yskimishygienian
  • Ei kipeänä liikkeelle

Verkkokauppa palvelee myös paikallisia. Voit valita toimitukseksi noudon myymälästä (0€) ja lisätietoihin kirjoittaa, jos haluat noudon parkkipaikalta.

Tällä viikolla varastoon saapuvia uutuuksia pääset tsekkaamaan tuttuun tapaan Facebookista ja Instagramista!

Viikon tapahtumat löytyvät nyt kalenterista, eli sieltä tsekkaamaan mitä on tulossa! Tällä viikolla ei hirveästi erikoisia asioita järjestellä olosuhteiden takia. Magicia pelaillaan ja Warhammeria tiistaina. Muuten pöydät ovat vapaana. Pelitilat ovat käytössä, mutta kannattaa päivää ennen kommenteihin huudella niitä, ettei tule päälekkäisyyksiä ja saadaan hieman pidettyä kävijämäärää aisoissa. Kryptalla on pelaajille tilat, joissa pystyy harrastamaan väljästikin.

Ja hei, pyhäthän tulevat vauhdilla! Kryptalla on paljon kaikkea joululahjoiksi ja muiksi muistamisiksi sopivia tuotteita. Jos kaipaat apua tuotevalikoimassa, ota yhteyttä! Ja jos uskot, että lahjottava tietää kyllä mitä haluaa, niin lahjakorttejakin löytyy monenkokoisia. Tervetuloa siis ostoksille antamaan muillekin hyvää mieltä mukavien harrastus- ja pelituotteiden kanssa!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published